diumenge, 5 de gener del 2014

Primer els de casa, Sr. Anglada?

Fa un parell de dies, el Sr. Josep Anglada, conegut regidor de Vic i dirigent de l'organització racista Plataforma x Catalunya, feia una de les seves habituals piulades al twitter:


Primer els de casa... Qui són per a aquest senyor els "de casa"? Els especuladors amb cognoms catalans? Els corruptes de nissaga catalana? Els estafadors de pell blanca i rosada? 

El Sr. Anglada suposo que coneix molt bé l'Assemblea Nacional Catalana i l'independentisme que practica i difon. Imagino que no som sants de la seva devoció perquè per a nosaltres la independència no és res més que una eina per combatre idees i ideologies com les que propugna un dia rere l'altre el Sr. Anglada i la seva Plataforma.

Sr. Anglada.. Som i volem continuar sent un sol poble. El nostre és un independentisme inclusiu en el qual tothom té cabuda. Només no hi té lloc aquell que voluntàriament se n'exclou. El nostre independentisme vol la independència per construir un nou Estat, un Estat per a tothom. I aquest nou Estat ha de ser millor, molt millor que l'actual al qual ens veiem obligats a pertànyer. Un Estat més pròsper, que pugui ser fins i tot un referent per a altres petits països europeus com el nostre. 

Però també volem un nou Estat perquè hi hagi més justícia social, més aprofundiment democràtic. Un nou Estat per poder combatre més i millor la corrupció, l'especulació, l'abús de poder... 

Un nou Estat, un Estat de dret, independent, democràtic i social on puguin viure millor, en tots els sentits de la paraula, els nostres fills i els nostres néts. 

Sr. Anglada... Jo he demanat en la meva carta als Reis Mags que em mantinguin la il·lusió, el convenciment i l'optimisme i que m'aportin noves i grans dosis de fortalesa i coratge per poder fer front a aquest apassionant, decisiu i complicat any 2014. Estic segur que, com m'he portat prou bé, els Reis m'ho duran.

Estic segur, també, que a vostè els Reis li deixaran una gran quantitat de carbó... 

Que li aprofiti! 






2 comentaris :

  1. Trista condició de la societat o individu que valora a la gent segons el color de la seva pell. Sembla que encara tinguin el pensament del Australopitecs.
    Una raó més per construir un país nou.

    ResponElimina
  2. Trista condició de la societat o individu que valora a la gent segons el color de la seva pell. Sembla que alguns encara tinguis el pensament del Australopitecs.
    Una raó més per construir un país nou.

    ResponElimina