divendres, 2 de maig del 2014

Declara't a Catalunya! (Campanya de l'ANC)







 
 
Declara’t a Catalunya és el nou projecte de l’Assemblea on convidem a tots els ciutadans a col·laborar en la creació de la Agència Tributària de Catalunya, una estructura d’estat IMPRESCINDIBLE.

Tota la informació a http://declarat.assemblea.cat

3 comentaris :

  1. Estic indignada.
    Els de la meva Territorial AT Palautordera, estem a punt d'iniciar la campanya declara't a Catalunya, i he volgut provar si realment era tant fàcil per poder-ne donar constància abans d'iniciar una campanya d'informació que volem fer juntament amb la campanya a les Europees per tal de
    He fet la declaració de renda per internet i he anat a portar-la a les oficines de l'ORGT del meu municipi per donar les meves dades a l'Agència Tributària Catalana i no me l'han acceptat. De fet no sabien de què anava. M'han enviat al poble del costat.
    Això d'questa manera no funcionarà. Cal que totes les oficines de recaptació municipal tinguin la informació i no facin anar als ciutadans d'un poble a l'altre. Això desmotiva molt. Si us plau, podeu fer-hi quelcom per solucionar-ho ??
    Friso per tenir un país normal.

    Teresa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Teresa,

      Faré arribar el que t'ha passat als coordinadors de la campanya perquè hi posin remei ràpidament. No podem demanar a la gent que faci una cosa i que això li comporti problemes. Et demano disculpes i mirem de solucionar-ho perquè no li passi a ningú més.

      Gràcies per la teva col·laboració i bona feina!

      Elimina
    2. Em diuen que s'ha d'anar a una de les 53 delegacions de les diputacions, no a l'ajuntament.

      Pots trobar aquestes delegacions a http://tributs.cat/ca/web/tributs/oficines

      Bon feina!

      Elimina