divendres, 3 de juliol del 2015

A tots els associats de l'ANC

Em permeto escriure aquestes ratlles a tots els associats, membres de ple dret, de l'Assemblea Nacional Catalana i a tothom que em vulgui llegir. Ho faig a títol personal, però també com a exvicepresident de l'ANC, organització a la qual he dedicat bona part dels darrers cinc anys de la meva vida.
Com sabeu, divendres 3 de juliol i demà dissabte 4 de juliol, tots els associats de l'ANC estem convocats a una consulta interna per respondre a una pregunta cabdal. El resultat d'aquesta consulta serà determinant per al futur de les eleccions del 27-S. 
Per tal de desencallar la falta d'unitat entre els principals partits independentistes, l'ANC ha de disposar del mandat democràtic dels seus associats per asseure tots els partits en una mateixa taula i aconseguir un acord d'unitat i un pacte d'Estat aplicable a partir del 28 de setembre. 
No només ens cal el màxim d'unitat possible, sinó que és imprescindible un autèntic pacte d'Estat si volem, no només guanyar clarament les eleccions, sinó tenir molt clar que cal fer, que caldrà que facin els diputats elegits, l'endemà mateix del 27-S.
Us demano que aneu a votar. El nivell de participació serà cabdal i serà observat amb lupa pels nostres adversaris i, no cal dir-ho, pels nostres enemics. Si la participació és alta, ja haurem començat a guanyar. 
Podeu votar en qualsevol de les territorials que s'han constituït en seu electoral. En el web de l'ANC assemblea.cat hi trobareu tota la informació.
Els que tingueu problemes de desplaçament, podeu votar per correu seguint les instruccions del mateix web.
La nostra campanya diu "Omplim els carrers per omplir les urnes"...
Comencem ja aquest cap de setmana omplint les urnes de l'ANC i responent a la consulta que ens fa l'Assemblea.
Junts fins a la victòria final!

1 comentari :

  1. Importantíssim acord i pacte d'estat per l'endemà del 27S. És el bon camí.

    ResponElimina