diumenge, 6 de març del 2016

Dilluns 7/03, suport a les nostres institucions i als nostres representants


Demà, dilluns de març, l'exconseller de presidència de la Generalitat, Francesc Homs, declararà de manera voluntària davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Ho farà de forma voluntària perquè és aforat i només pot ser interrogat com a investigat pel Tribunal Suprem.

L'ANC, Òmium, l'AMI i l'ACM han convocat una concentració de suport, a les 9 del matí, davant del Tribunal, al passeig Lluís Companys de Barcelona. 

La sensació que tinc és que no hi ha l'escalfor que caldria de cara a aquesta concentració. Potser ja comencen a ser massa convocatòries. Potser la personalitat mateixa de Francesc Homs no provoqui la mateixa empatia en la gent que, per exemple, el president Mas. No ho sé, però intueixo que demà no serem milers davant del TSJC... i voldria equivocar-me.

Demà, penso, és un dia tan important com ho van ser els de les compareixences del president Mas, de la vicepresidenta Ortega i de la consellera Rigau. Demà haurà de declarar la persona que era conseller de presidència de la Generalitat durant la consulta del 9N.... Sí, aquell dia en què vam desobeir l'Estat espanyol i el seu Tribunal Constitucional. El dia en què vam dur a terme un autèntic acte de sobirania. .

Hem de ser capaços de deixar de banda els noms, els partits i les ideologies perquè aquestes estratègies jurídiques formen part d'un atac directe als representants de les nostres institucions que, no ho oblidem, representen el poble de Catalunya. Quan volen castigar els nostres representants, volen castigar les nostres institucions i ens volen castigar a tots nosaltres, pensem com pensem.

Demà, doncs, seré davant del TSJC  per mostrar el meu suport a l'exconseller de presidència de la Generalitat i a totes les nostres institucions.

Espero que siguem molts....

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada