dimecres, 29 de juny del 2016

Hem arribat a 100.000 visualitzacions

100.000 visualitzacions...

Segurament, per a aquells que tenen la capacitat de rebre-les en un mes, potser no representarà gaire, però, que voleu que us digui!, el fet que persones diverses hagin entrat una o altra vegada al blog fins a sumar 100.000 visualitzacions, em fa una certa il·lusió.

Ho celebraré a la meva manera i serà reproduint de nou el primer post d'aquest blog i... 

Continuem!

A qui em vulgui llegir....

Fa temps, molt de temps, que el "bona feina!" va esdevenir el meu company de viatge.

Entenc que tot el que de bo s'ha assolit en aquest planeta, des que el món és món, ha comportat sempre una feina extraordinària. Una feina que, a més, si la fita aconseguida ha estat important, ha hagut de ratllar, per força, l'excel·lència.

Acabem d'engegar un any molt important. El 2014 ha de ser, per a aquest petit país situat en un raconet del món, l'any decisiu, l'any de la nostra llibertat. Som a punt, ben a punt d'assolir allò pel qual van lluitar generacions i generacions d'avantpassats nostres. Som, doncs, les generacions afortunades.

I ho aconseguirem... sens dubte; però no serà sense que primer, abans de res, hàgim fet bé, molt bé la nostra feina.

Començaré per girar una mica la vista enrere i, si ho voleu i en teniu ganes, podreu seguir en certa manera una part de la història de l'ANC, des de la Conferència Nacional per l'Estat Propi fins a l'actualitat. En les pestanyes superiors podreu trobar alguns escrits publicats en diversos mitjans, la majoria al diari comarcal 30º, del Baix Llobregat.

Podeu clicar directament a: Any 2010, Any 2011Any 2012Any 2013

Sigueu, doncs, benvingudes i benvinguts al meu petit i modest espai de comunicació.

Endavant i bona feina!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada