dissabte, 15 d’octubre del 2016

COLOM i la vila reial de Pals (Viatja amb La clau de la nostra història)


Poques vegades es pot ser protagonista del descobriment d’alguna CLAU de la història de la nació catalana, trobar-ne els rastres amagats, descobrir els indrets o desvelar els secrets més ben guardats. 


LA CLAU DE LA NOSTRA HISTÒRIA és un programa que s'emet per ETV LLOBREGAT. En una primera època, se'n van emetre 16 capítols entre els anys 2009 i 2010. El 5 de desembre de 2015, s'emet un nou capítol pilot, que seria el primer de la segona època d'una Clau de la nostra història renovada i amb un nou format. Des de llavors, s'ha emès, fins ara, 31 capítols, que podeu trobar a ETV a la carta.

Ara, engeguem un projecte ambiciós. L'objectiu és que periòdicament, si és possiible un cop al mes, el programa viatgi fins a un municipi de Catalunya per descobrir alguna de les claus poc conegudes de la nostra història. Cercarem i descobrirem fets, documents, pintures, edificis, restes arqueològiques, escenaris naturals i rutes per entendre alguns esdeveniments rellevants de la història catalana.

Iniciem aquest projecte el proper 20 de novembre. Viatjarem fins a Pals per descobrir el lloc des d'on, molt probablement, sortí en Joan Cristòfor Colom cap a la descoberta d’Amèrica, 

Viatja amb nosaltres, participa del programa i, sobretot, que no t’enganyin més dient que a Pals de l’Empordà no hi havia port.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada