divendres, 11 de novembre del 2016

La catalanofòbia a Vull una resposta (Vídeo del darrer programa)

Ja podeu veure el darrer programa de VULL UNA RESPOSTA, emès per ETV Llobregat, ahir, 10 de novembre de 2016.



Presenta: Magda Gregori
Producció: Josep Pedrol i Xavier Portet
Direcció: Jaume Marfany

Convidats:
Sergi Blàzquez, president de DRETS
Joan Puig, editor de DIRECTE.CAT
Mònica Morros, analista política
Jaume Marfany, activista, vicepresident de la CAL

Sergi Blàzquez ens va parlar de l'associació DRETS i de la feina que ha fet l'entitat amb tan sols 2 anys de recorregut. Denunciar la catalanofòbia, aquest és un dels objectius de Drets. En el seu manifest fundacional asseguren que treballen perquè "cap agressió no quedi sense resposta". Per tant, és una lluita a favor de la democràcia i la llibertat. 

Vam poder conversar de com treballen per aconseguir-ho, tenint en compte la utilització de la justícia que en fa l'Estat espanyol. Des de Drets consideren que és "de justícia" donar "una resposta judicial" a determinades amenaces que pateixen els ciutadans catalans. 

Sergi Blàzquez és, també, l'advocat de Francesc Homs. Això ens va permetre conèixer de primera mà tot el cas, des de l'inici fins ara. Especialment interessants les informacions de Sergi Blàzquez, dies després que el PP, el PSOE i Ciutadans van donar suport, en la comissió de l’Estatut del Diputat, a la tramitació del suplicatori a Francesc Homs per tal que el Tribunal Suprem el pugui investigar pel seu paper en l’organització de la consulta del 9-N

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada