divendres, 16 de març del 2018

Per què es vol destruir l'ANC? (Comentari de Josep Castelltort)

La convocatòria d'eleccions al Secretariat Nacional de l'ANC ha acabat provocant un gran  rebombori. Les xarxes han anat plenes de comentaris de tot tipus.

Un company de l'ANC, Josep Castelltort, secretari en funcions de l'Anoia, ens h fet arribar un comentari que no només comparteixo íntegrament, sinó que em sembla interessant que el pugueu llegir.
 
Aquests dies estem patint uns atacs en tota línia per enfonsar l'ANC. El sistema que es segueix és desmoralitzar als socis. L'acusació és sempre la mateixa: són uns venuts i no respecten les regles de la democràcia.  El cas és que això no té cap sentit ara a l'ANC, quan el problema és que plega casi tothom.  

Per què es vol destruir l'ANC?  Doncs senzillament, perquè és la veu que diu allò que pensa molta gent i que no agrada als partits i als mitjans que els segueixen la veta. És una veu que fa nosa als que ens volen vendre una moto espatllada. Cal que ens aguantem i ens mantinguem ferms. A partir de diumenge l'ANC s'haurà renovat i, si tenim una mica de sort, engegarem una nova etapa amb nova empenta.  Aguantem fort, que aguantar és un component principal de la victòria.  

1 comentari :

  1. Òmnium ha patit un atac judicial i l' ANC rep un atac en forma de rebombori intern. Jo crec que ambdós atacs provenen del mateix lloc.Tots som conscients que infiltrats en tenim arreu, però confio amb la visió final de la gent, que fins ara ens ha portat a fer trontollar l'estat i que finalment el farà caure.

    ResponElimina