divendres, 22 de març del 2019

VÍDEO: Adri Carrasco i Tamara Carrasco. El 16 de març a Madrid. Judici 1-0. La batalla dels llaços (Darrer programa de Vull una resposta)

SETENA TEMPORADA
  Emès el dijous 21 de març de 2019

Presenta: Jaume Marfany
Producció: Josep Pedrol i Xavi Portet
Direcció: Jaume Marfany

Convidats:

Esther Santos grup de suport Adri et volem a casa

Tània González grup de suport Adri et volem a casa

Jordi Domingo, advocat. President de la coordinadora  de l'advocacia de Catalunya. 

Josep Pedrol, economista

Davantal 

Així va sonar l’Estaca a Madrid, davant de la Cibeles. 18.0000 persones? 120.000? Les xifres no importen. Hi havia molta gent, moltíssima, i no només arribats des de Catalunya. L’independentisme es va manifestar convocat per una cinquantena d’organitzacions, catalanes i espanyoles, i va fer sentir la seva veu al cor mateix de l’Estat. Tant de bo serveixi també per despertar les consciències dels demòcrates espanyols.

Aquesta setmana han començat a desfilar per la sala del Tribunal Suprem els guionistes d’aquest relat de ficció construït amb un argument carregat de tumultos, coches desbastados, amenazas de muerte, violència i mozos còmplices  inactivos.”

Les declaracions dels autèntics creadors d’aquest relat de rebel·lió i sedició han intentat mostrar uns escenaris apocalíptics. Des dels rostres de la gent: “Era gent que denotava violència. No eren cares normals, eren cares de violència.” Fins a la pluja d’ampolles (que finalment van ser entre dos i cinc) tot passant pel cotxe que van veure Via Laietana amunt amb Carme Forcadell abaixant la finestra i “agitant les masses amb la mà.”

Les defenses, però, han anat situant les coses al seu lloc. Han fet patir els guionistes que han acabat nerviosos, contradient-se i caient fins i tot en un més que possible fals testimoni.
“I, malgrat tot, seguirem lluitant!” Aquest és el lema de les jornades que tindran lloc els propers 6 i 10 d’abril a Esplugues de Llobregat i a Viladecans. Les jornades estan organitzades pels grups de suport als dos activistes dels CDR Adrià Carrasco, des de fa una any a l’exili, i Tamara Carrasco, confinada a Viladecans també des de fa gairebé un any.

En parlem tot seguit amb els nostres convidats.

Som-hi! Comencem!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada