dissabte, 13 de juny del 2020

VÍDEO: Gestió d'incompetents i lideratge pacífic. L'inspectorJordi Arasa condemnat. Joan Carles I investigat. Institut Sobiranies, preparant el tercer tripartit? (Darrer programa de Vull una resposta)














Demà dissabte acaba el període d’eleccions per escollir el nou Secretariat Nacional que gestionarà l’Assemblea Nacional Catalana durant els propers dos anys.

Les eleccions al SN de l’ANC sempre han estat importants. Enguany, els moments crítics que viu el país fan que aquestes eleccions tinguin una importància cabdal per tal que l’ANC segueixi sent, tal com ha estat fins ara, una eina fonamental per aconseguir la independència de la nostra nació.

En aquest sentit, és imprescindible preservar el no partidisme i la transversalitat de l’entitat i la dels seus membres representants, els secretaris nacionals. També és imprescindible que l’ANC tingui i defensi un posicionament polític propi.

Els secretaris nacionals que surtin escollits d’aquestes eleccions haurien de ser persones que prioritzin el país i treballar per l’Estat propi per davant d’altres objectius -siguin socials o polítics- que, tot i ser importants, estan supeditats a l’objectiu principal: la independència.

Els valors i qualitats que haurien de definir els nous secretaris nacionals serien l’experiència i la implicació activa, la disponibilitat personal, la proximitat i la relació amb les bases, el contacte amb el territori i, sobretot, un pensament crític, al màxim independent dels partits polítics.

Tots som incompetents perquè som millorables i estem sempre en procés d’aprenentatge. Reconèixer la incompetència pròpia i aliena és l’inici de tota saviesa. En una època de crisi social i empresarial com la que vivim, aprendre a tractar la incompetència, començant per admetre-la, és una necessitat i una obligació.

Són paraules de Gabriel Ginebra, Màster en Direcció d’Empreses i Doctor en Filosofia en Organització d’Empreses amb qui avui parlarem del Lideratge Pacífic.

Tot seguit en parlem amb els nostres convidats. Som-hi. Comencem!

Final

El nostre agraïment a tot l’equip del Vull una resposta, la Clara Ardèvol, en Josep Pedrol i en Xavi Portet i a tota la gent d’ETV Llobregat.

La frase de la setmana no necessita presentació:

Por un beso de la flaca daría lo que fuera, por un beso d’ella, aunque solo uno fuera.

Pau Donés, sempre en el record.

Marxem amb el pensament posat en tota la nostra gent, la que pateix repressió, presó i exili. Els volem lliures. Els volem a casa.

Tornem la setmana que ve. Cuideu-vos molt i que tingueu molt bona feina!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada