dilluns, 12 de gener del 2015

12 de gener: Iniciem la campanya "Acord, eleccions i independència"


L'Assemblea Nacional Catalana  inicia una setmana clau per tal d’aconseguir un acord que permeti la celebració d’unes eleccions de caràcter plebiscitari abans de les eleccions municipals. 

Sota el lema "Acord, eleccions i independència", l’Assemblea durà a terme diverses accions i mobilitzacions que s’aniran desenvolupant en funció del ritme i avenços en les negociacions.

La campanya s'incia aquest mateix dilluns al vespre amb una piulada massiva a les 20.30h i, posteriorment, a les 21.30h una cassolada que anirem repetint fins al dijous 15 si no hi ha cap mena d'acord. Aquesta data és el termini màxim que s'ha marcat l'ANC perquè arribi l’acord que faciliti la celebració de les eleccions.

Si no fos així, l’Assemblea preveu convocar per dijous mateix concentracions arreu del territori; i prepara una mobilització de major intensitat el diumenge, sempre que l'acord continués sense arribar. 

Tant si hi ha acord com si no, la part més important d'aquesta campanya tindrà lloc el 24 de gener, data en què tindrà lloc el procés de consulta a totes els associats, simpatitzants i col·laboradors de l'ANC. En aquesta consulta caldrà decidir quin ha de ser el posicionament de l'Assemblea, tant si s'arriba a un acord, com en el cas no desitjable que aquest acord no es produeixi.

SI HI HA ACORD, la consulta servirà per definir quin ha de ser el grau d'implicació i de compromís de l'organització en aquestes eleccions. SI NO HI HAGUÉS ACORD, la consulta serà el punt de partida per fer públic el posicionament i la proposta d'actuació a curt termini de l'Assemblea.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada