dijous, 18 de juliol del 2019

VÍDEO: La importància històrica de la vila reial de Pals (Programa 146 i darrer de la temporada de LA CLAU de la nostra història)

Ja podeu veure el programa núm. 146 de
4a temporada
Emès el dimecres 17 de juliol de 2019

Narcís Subirana és escriptor i erudit sobre temes empordanesos, amb més de 100 articles publicats fent, sobretot, recerca, documental en arxius privats. 

Víctor Cucurull assessor històric del programa i director de la Fundació Societat i Cultura

Darrer programa de la 4a temporada de LA CLAU de la nostra història

El programa d’aquesta setmana ha estat el número 146 i el darrer de la quarta temporada de LA CLAU de la nostra història. Tornarem després de l’estiu amb la que serà ja la cinquena temporada d’emissió setmanal ininterrompuda de LA CLAU.

Marxem amb el nostre agraïment a la gent que ha fet possible aquestes fins ara quatre temporades de LA CLAU. En primer lloc al nostre assessor històric, l’ànima del programa, en Víctor Cucurull. A tota la gent d’ETV Llobregat. Als nostres convidats, que han anat omplint de contingut cadascun dels programes i, molt especialment, a tots vosaltres que, setmana rere setmana ens aneu seguint.

Recordeu que si voleu visionar qualsevol dels 146 programes emesos ho podeu fer a http://etv.alacarta.cat/la-clau-de-la-nostra-historia.

I el nostre darrer pensament, com sempre, per als nostres presos i exiliats. Els volem lliures. Els volem a casa.

Que passeu un molt bon estiu i ens veiem de nou a la tornada.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada