divendres, 4 de setembre del 2020

Independentistes d'Esquerra no celebra cap assemblea el 5 de setembre

 


 Independentistes d’Esquerra no celebra cap assemblea el dissabte 5 de setembre

Desmentim rotundament la notícia apareguda en alguns mitjans de comunicació dient que “Independentistes d’Esquerra” celebra la seva assemblea constituent el dissabte 5 de setembre i que dona suport a Puigdemont.

L’assemblea a la qual es refereixen és la de “l’associació Independentistes d’esquerres” creada, unilateralment, per un grupet escindit de la Comissió Organitzadora de l’assemblea d’Independentistes d’Esquerra.

Independentistes d’Esquerra” va ajornar la celebració de la seva assemblea constituent i, tot i respectant la decisió individual de cada una de les persones adherides, col·lectivament, mai ha decidit donar suport a ningú.

Hem fet arribar a “l’associació Independentistes d’esquerres” les dades de les 18 persones, que representen el 0,32% de les 5.646 adherides al manifest del mes de febrer, que així ens ho han indicat. 

Esperem que ”l’associació Independentistes d’esquerres”, que ha decidit portar a terme la seva assemblea fundacional el proper dia 5, tingui tot l’èxit del món i pugui ser d’utilitat pel futur del país, malgrat ser un projecte que, per tancat i personalitzat, no compartim.

Nosaltres, tal com dèiem en el darrer comunicat, seguirem treballant pels objectius d’Independentistes d’Esquerra, amb realisme, esperança i amb la il•lusió que serem capaços de superar aquestes misèries humanes i construirem un país i un futur millor, continuant el projecte de conformar la unitat republicana, amb una entesa organitzativa que articuli i superi les actuals existents i projecti la seva acció unitària, com diu el nostre manifest fundacional.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada