dilluns, 14 de juliol del 2014

Vull una resposta: A vosaltres que us preocupa de la independència?

El mes d’octubre de 2012, poc després de la gran manifestació de l’11 de setembre, iniciàvem un nou programa  amb la intenció de posar sobre la taula tots aquells dubtes i preguntes que podia generar el procés independentista que en aquells moments començava a agafar l’embranzida necessària per poder obtenir la victòria final. Vam pensar que un bon títol podria ser el de “Vull una resposta”.
Avui, 22 mesos després i amb més de 70 programes emesos, la data del 9 de novembre ha fet que “Vull una resposta” es renovi una vegada més i durant aquest juliol afronti el repte d’emetre un programa diari de dilluns a divendres.

El proper 9 de novembre tenim una cita a les urnes per decidir el futur polític del nostre país; una decisió, sense dubte, transcendental per als ciutadans d’ara, i per a les generacions futures. Des de “Vull una resposta” seguim, ara diàriament, generant debat, però sobretot participació, ja que són els nostres espectadors els que, amb les seves preguntes, decideixen de què parlem cada dia amb les nostres convidats.

Convidats experts en les seves respectives matèries. Pel nostre programa aniran desfilant persones com Dolors Feliu, Albert Pont, Isabel-Helena Martí, Miquel Puig, Muriel Casals, Carme Forcadell, Toni Albà, Patrícia Gabancho, Miquel Strubell, Martí Anglada, Quim Torra, Aleix Sarri i molts més.

Entrevistes, tertúlies d’actualitat, respostes als dubtes i a les preguntes seran l’eix conductor d’aquest programa que és possible gràcies a tota la gent d’ETV Llobregat i a l’equip que el condueix: Jaume Marfany a la direcció i conducció; Josep Pedrol a la coordinació i producció; Núria Orriols i Magda Gregori a la presentació i tot un seguit de col·laboradors en l’equip redactor.

“Vull una resposta” serà amb vosaltres cada dia, de dilluns a divendres, a les 16h i a les 24h i, evidentment també podeu trobar tots els capítols a ETV a la carta. El programa serà emès també per la xarxa TDI.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada