diumenge, 27 de juliol de 2014

ARA ÉS L'HORA: Parlem del telemàrqueting i de les samarretes (2)


Ara és el torn del lot oficial de la V baixa que des de fa uns dies ja es pot adquirir a la botiga de l'Assemblea.

En la seva fase inicial, la campanya preveu tres objectius determinants, decisius, imprescindibles d’assolir: Omplir a vessar la V baixa, aconseguir 100.000 voluntaris i obtenir el finançament necessari per fer front a les despeses originades per una campanya que serà potent, ambiciosa i guanyadora.

Una de les parts més importants d’aquest finançament es la venda dels lots oficials de la V baixa. Hem de tenir ben present que no estem venent ni comprant samarretes, estem fent donacions importantíssimes que ens permetran finançar, d’una banda l’Assemblea (que no té més ingressos addicionals que aquests) i de l’altra, i molt important, la campanya unitària.

En aquest sentit us hem de dir que algunes empreses que busquen únicament el lucre personal o, potser, alguna cosa més fosca, estan oferint samarretes com les oficials (és a dir, “pirates”) a uns preus molt baixos. No cal dir la quantitat que se n'ofereixen de similars, però aquestes en concret són pràcticament idèntiques.

Aquestes empreses, a banda d’actuar de manera il·legal (i, en aquest sentit, ja hem posat en marxa la nostra maquinària jurídica) l’únic objectiu que tenen és fer diners amb la nostra campanya, fer diners amb la nostra, amb la vostra feina. Si caiem en el parany que ens presenten, el perjudici econòmic que podrien causar a l’Assemblea, a la campanya i, per tant, també al propi procés d’independència seria enorme.

Apel·lem directament a la vostra il·lusió col·lectiva en el projecte. Apel·lem al vostre convenciment col·lectiu i individual que el 9N votarem i guanyarem . Només hi ha una sola maneres de finançar l’Assemblea i són els lots amb la samarreta. Només podem contribuir de manera important en el finançament de la campanya unitària amb els lots oficials per al 9N.

Estem convençuts que compartiu amb nosaltres el contingut d’aquest post. Si us plau, feu-ne difusió on calgui.

Endavant i bona feina!

ARA ÉS L'HORA


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada