dissabte, 11 de juliol del 2020

VÍDEO: Independentistes d'Esquerra i Puigdemont. La Crida és dissol? Enquestes:ERC guanya les eleccions catalanes (Darrer programa de Vull una resposta)












Vull una resposta, programa emès el 10 de juliol de 2020.

Jordi Cuixart no ha seguit cap tractament penitenciari per superar els dèficits detectats. És una persona que té importants distorsions cognitives.

Jordi Sánchez no ha pogut fer  un tractament individualitzat, tal com passa amb els estafadors.

Raül Romeva necessita un tractament per fer-li entendre que la independència de Catalunya s’ha de defensar dins del marc legal que estableix la constitució espanyola.

Aquests arguments forment part dels tres escrits que ha presentat la fiscalia per oposar-se a la concessió de permisos de sortida a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart i a l’aplicació de l’article 100.2 del reglament penitenciari per a Raül Romeva.

En els darrers dies, ha quedat demostrat que el COVID19 no ha marxat ni molt menys i així s’’ha fet evident amb els nous rebrots, sobretot a la comarca del Segrià que, finalment i potser amb retard, ha estat confinada. El COVID 19 no ha marxat i continua el caos absolut en el pagament dels ERTOs des del mes de març. Gairebé quatre mesos després, milers de persones no han cobrat els que els pertocava o, en els casos més greus, no han cobrat absolutament res.

El nou partit de Puigdemont es presentarà el proper dia 25 de juliol. Dimecres passat l’associació Independentistes d’Esquerra va fer una roda de premsa per anunciar que retornava al calendari que hi havia previst abans de la crisi de la pandèmia i que es reobren els debats i la presentació d’esmenes a les ponències política i organitzativa amb la vista posada en l’Assemblea Fundacional que tindrà lloc el mes de setembre, presencial si és possible i, si la crisi del COVID19 s’accentués, es faria virtual.

Independentistes d’Esquerra van valorar com “un primer pas necessari i important” el projecte de nou partit del president Puigdemont, malgrat que consideren que, “en la constitució de la unitat estratègica de l’independentisme català, en confrontació amb l’Estat espanyol, calen altres incorporacions que ampliïn l'abast ideològic i que contemplin l'àmbit territorial de la nació catalana completa.”

En parlem tot seguit amb els nostres convidats. 

Som-hi. Comencem! 

Final

El nostre agraïment a tot l’equip del Vull una resposta, la Clara Ardèvol, en Josep Pedrol i en Xavi Portet i a tota la gent d’ETV Llobregat.

Avui que hem tingut amb nosaltres en Pep Guia, entre altres coses, un bon coneixedor de l’obra de Joan Fuster, la frase de la setmana ha de ser del gran escriptor i filòsof de Sueca, extreta del seu llibre “El nacionalisme espanyol”

L'esquerra "espanyola" s'ha caracteritzat sempre per la seva innocència, i pel seu "espanyolisme" rabiós.

Marxem com sempre amb el pensament posat en tota la nostra gent, la que pateix repressió, presó i exili, Els volem lliures. Els volem a casa.

Tornem la setmana que ve. Cuideu-vos i que tingueu molt bona feina!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada