dissabte, 18 de juliol del 2020

VULL UNA RESPOSTA: Vuit temporades d'emissió setmanal ininterrompuda

El Vull una resposta ha tancat la seva 8a temporada
Aquí teniu algunes imatges per al record

L'octubre del 2012, a ETV Llobregat,  començàvem  un nou programa que vam voler titular "Vull una resposta". Feia només un més de la gran manifestació de l'Assemblea Nacional Catalana a Barcelona. L'independentisme començava a demostrar al carrer la seva gran força. 

Han passat gairebé vuit anys i el programa de divendres passat, 17 de juliol, va ser el darrer de la vuitena temporada d'emissió setmanal ininterrompuda del Vull una resposta (excepte el mes de juliol de 2014 que ens vam atrevir a fer un programa diari)

Han estat, fins ara, prop de 350 programes en què hem seguit de ben a prop l’actualitat política catalana i, en especial, del procés cap a la independència.

El Vull una resposta tornarà el mes de setembre per iniciar la que serà la seva novena temporada en antena. Des dels estudis, si és possible i des de casa, si cal.

És el moment de recordar i agrair una vegada més a tots els que han fet possible aquests 350 programes: La Núria Orriols, la Xènia Serrat, en Jaume Antoni Morell, la Magda Gregori, en Xavi Portet, en Josep Pedrol, la Clara Ardèvol, a tota la gent d’ETV Llobregat i, evidentment, a tots els nostres convidats i als que dia a dia ens heu estat seguint. Sense ells no hauríem arribat fins aquí.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada