dilluns, 26 d’octubre del 2015

Noves eleccions al marc? Responsabilitat, si us plau

Avui és un altra dia per a la història. Per primera vegada, disposem d'un Parlament amb clara majoria independentista.
Per això no em deixen de sorprendre declaracions com les d'Antonio Baños en nom de les CUP. Trobo de molt poca responsabilitat política dir que "No es pot descartar que no hi hagi eleccions al març. Els processos revolucionaris són sempre oberts"
Ignoro si el Sr. Baños coneix bé a gent que ha sortit al carrer durant aquests darrers anys. Si la conegués, s'abstindria de fer declaracions d'aquest tipus, alegrament i d'una manera tan irresponsable.
Si hem d'anar, per un o altre escull, a noves eleccions, la meva opinió particular és que el procés resultarà ferit de gravetat i caldrà veure quins serien els resultats electorals que es produirien.
No cal dir que en l'entrevista continuen amb l'obsessió malaltissa en fer fora Artur Mas, una obsessió que no es cansen de repetir una i altra vegada, convertint-se d'aquesta manera en presoners de les seves pròpies paraules. Més enllà del "tema Mas", em semblen del tot irresponsables unes declaracions d'aquesta magnitud fetes pel representant d'una de les parts a la taula de negociació. 
No hi ha altra sortida que l'acord... sinó la història ens jutjarà a tots plegats.
Per cert, no entenc com aquesta notícia de l'entrevista a Antonio Baños publicada ahir diumenge a les 12.37h,, ha desaparegut per complet de la pàgina d'entrada de Vilaweb.



1 comentari :

  1. Ha desaparegut perquè dilluns entraven la Declaració. Tot i que, ahir, a Vilaweb, desapareixien pàgines.

    ResponElimina