dimecres, 27 de maig del 2015

120 programes de Vull una resposta



El 5 de novembre de 2012, ETV Llobregat, emetia el primer programa de Vull una resposta que estava dedicat a les pensions en la Catalunya independent.

Des de llavors fins ara hem emès 120 programes amb els temes i els convidats més diversos. Hem parlat de pensions, del federalisme, d'economia, de la Unió Europea, d'eleccions, de regeneració democràtica, d'immigració, del model sanitari,  de les balances fiscals,d'esport, de recerca i desenvolupament, de totes les campanyes i accions de l'ANC... i de moltes altres qüestions, sempre relacionades amb el procés d'independència.

En el programa han intervingut centenars de convidats: Carme Forcadell, Alfred Bosch, Jordi Turull, Alfons López Tena, Josep Rull, Marta Rovira, Albert Pont, Ernest Maragall, Jaume Bosch, Josep Ginesta, Clara Ponsatí, Miquel Puig, Dolors Feliu, Josep M. Martorell, Jaume López, Joan Amorós, Marc Sallas, Vicenç Navarro, Josep L. Cleries, Eduardo Reyes, Vicent Partal, Toni Albà, el CCN, la Plataforma proseleccions.... i molts més.

Més de 100 hores de tertúlia i debat a l'entorn de temes i qüestions cabdals per al nou país, per al nou Estat.

Vull una resposta s'emet tots els dijous al vespre per ETV Llobregat. Posteriorment el programa s'emet en diferit pels canals associats a la XTDIP. Dels 120 programes emesos fins ara, encara teniu al vostre abast els 109 darrers, a partir del 13 de febrer de 2013. Podeu veure'ls a ETV a la carta. 

El meu agraïment a tots els que cada setmana estan fent possible Vull una resposta. Començant pels convidats, ja que ells són el centre del programa. Però, sobretot a la bona gent voluntària que, amb el seu esforç i qualitat humana i professional han aconseguit i encara aconsegueixen fer realitat setmanalment aquest programa:

Josep Pedrol, a la producció i coordinació
Antoni J. Morell, a la redacció
Núria Orriols, Xènia Serrat i Magda Gregori, a la redacció i presentació

I com no, a tota la gent d'aquesta gran televisió que és ETV Llobregat.

Continuem....



2 comentaris :

  1. Tot molt plural, veient els participants. Quins pebrots.

    ResponElimina
  2. Vull una resposta no pretén ser un programa plural. Evidentment i de manera habitual, encara que no sempre, és un programa de contingut clarament i netament independentista. No ens n'hem amagat mai. A qui no li agradi simplement no l'ha de mirar i llestos.

    ResponElimina