dijous, 21 de maig del 2015

Unitat d'acció (també a Esplugues de Llobregat)


Ahir dimecres, a Esplugues de Llobregat, comarca del Baix Llobregat vam poder oferir una imatge del que ha de ser el principi de la unitat d'acció de cara a les eleccions plebiscitàries del 27-S.

És una imatge que durant aquests darrers dies s'ha anat reproduint al llarg de la geografia catalana del Principat. Candidatures polítiques diverses aparquen per uns moments les seves diferències ideològiques, les seves diferents visions del futur polític i social de com ha de ser aquest país nou que volem construir i han unit intencions i esforços en pro de l'objectiu comú: la independència de Catalunya.

Em sento orgullós del meu petit país (Esplugues) i del conjunt de petits països que conformem aquest territori que en diem Catalunya. Ahir, com a tants altres indrets del país, les candidatures a l'Ajuntament d'Esplugues de Convergència i Unió, de Capgirem Esplugues (CUP), d'Esquerra Republicana de Catalunya i d'Iniciativa per Catalunya Verds, signaven el document de compromís de la campanya de l'ANC "Ajuntaments per la independència".

La fotografia que encapçala aquest escrit ho diu pràcticament tot. Aquest és el camí, l'únic camí, el de la unitat d'acció.

És imprescindible que arribem a les portes del 27-S amb una clara i inqüestionable unitat d'acció dels partits que volen la nova república catalana independent. El primer pas l'hem començat a donar en aquestes eleccions municipals. Estem segurs que el 25 de maig el mapa municipal de Catalunya presentarà una gran majoria d'ajuntaments independentistes. Sabrem, amb tota la seguretat que ens conferiran els resultats electorals que, quan arribi el moment de la veritat, el Govern i el Parlament podran comptar amb el suport incondicional de la gran majoria de municipis i d'institucions locals del país.

Les eleccions municipals han estat el primer pas per configurar una gran unitat d'acció que ens ha de permetre guanyar de manera rotunda i inqüestionable les eleccions del 27-S.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada