dilluns, 24 de juliol del 2017

Col·lectiu Catalans Lliures (Darrer programa Vull una resposta)

Emès el dijous 20 de juliol de 2017

Parlem amb Roger Medina, membre del col·lectiu Catalans Lliures, impulsors de la declaració "Per una Catalunya lliure i lliberal". Després, tertúlia sobre l'actualitat política.

Presenta: Magda Gregori
Producció: Josep Pedrol i Xavier Portet
Direcció: Jaume Marfany

Convidats:
Roger Medina, col·lectiu Catalans Lliures 
Júlia Vernet, Coordinadora ANJI
Ivan  Condes, coordinador PDECAT Les Corts
Eliseu Esterlich, Metge

El Govern i Junts pel Sí insisteixen que l'1 d'octubre es votarà "com sempre". Tot i així, volen esvair qualsevol ombra de dubte. I ahir Junts pel Sí, juntament amb l’Assemblea Nacional Catalana, van fer més de 40 actes simultanis en diferents punts de Catalunya. Van detallar la llei del referèndum i van exemplificar que la votació se celebrarà amb totes les garanties. Ara comença una fase important: explicar-se, exposar arguments i demostrar la força de la democràcia.

Però qui avui també s’explicarà és la col·lectiu Catalans Lliures. El seu objectiu és que l’ideari lliberal sigui present en el debat polític en el marc d’un nou estat independent. Ara en parlarem i intentarem desgranar quines són les seves línies de treball.

L’escriptor i filòsof Albert Camus deia: La llibertat no és res més que una oportunitat per ser millor. La demanda catalana pot ser un revulsiu portes endins però també per a la resta d’Espanya. Que ningú desaprofiti la situació. De seguida, ens hi posem. 

Som-hi. Comencem.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada