diumenge, 30 de juliol del 2017

Llei del referèndum i canvis en el reglament del Parlament (Darrer programa i tanquem la 5a temporada de Vull una resposta)


Amb aquest programa tanquem la 5a temporada d'emissió de Vull una resposta. 
El 7 de setembre tornem

Emès el dijous 27 de juliol de 2017

Parlem amb Dolors Feliu, directora general de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica de la Generalitat de Catalunya,sobre la Llei del referèndum i els canvis en el reglament del Parlament i esbrinarem quines són les garanties legals que cal garantir per desenvolupar la votació del proper 1 d'octubre. Després, com és habitual, la tertúlia sobre l'actualitat política.

Presenta: Magda Gregori
Producció: Josep Pedrol i Xavier Portet
Direcció: Jaume Marfany

Convidats:
Dolors Feliu, directora general de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica de la Generalitat de Catalunya 
Francesc Abad, politòleg
Marc Perelló, periodista
Jaume Marfany, activista, vicepresident de la CAL

Aquest és l'últim programa d'aquesta cinquena temporada. Sí, cinquena. Ja fa cinc anys que cada setmana intentem analitzar el procés polític que viu el país. Ens formulem moltes preguntes i intentem buscar algunes respostes. I és el que també farem avui. Per això, ens acompanya Dolors Feliu, directora general de serveis consultius i coordinació jurídica de la Generalitat. Parlarem amb ella de la Llei del referèndum i els canvis en el reglament del Parlament i esbrinarem quines són les garanties legals que cal garantir per desenvolupar la votació del proper 1 d'octubre. 

També desgranarem d'altres titulars que ens deixa l'agenda política coincidint amb l'últim ple al Parlament de Catalunya abans de les vacances. No sé si la política catalana farà vacances aquest mes d'agost però nosaltres pararem uns dies i tornarem al mes de setembre per encarar una tardor intensa i, de ben segur, molt apassionant. 

Avui, per celebrar aquests 5 anys, us hem preparat un programa especial. Recordarem tots aquells col·laboradors que ens heu acompanyat i que heu fet créixer aquest projecte.

Montesquieu, un dels principals defensors de la divisió de poders, considerava que la “descomposició de tot govern comença per la decadència dels principis sobre els quals va ser fundat”. El treball periodístic també contribueix a enfortir una democràcia. De seguida, ens hi posem. 

Som-hi. Comencem.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada