dissabte, 14 d’octubre del 2017

VÍDEO darrer programa Vull una resposta (La Catosfera. Independència suspesa)

Emès el dijous 12 d'octubre de 2017

Parlem amb Joan Camp, director de la Catosfera. Després, tertúlia d'actualitat política per analitzar la compareixença del president Puigdemont el passat dimarts 10 d'octubre. 

Presenta: Magda Gregori
Producció: Josep Pedrol i Xavier Portet
Direcció: Jaume Marfany

Convidats:
Mònica Morros, politòloga  
Joan Camp, director de la Catosfera
David Companyon, exdiputat al Parlament per EUIA 
Jaume Marfany, activista, vicepresident de la CAL

Dialogar. Iniciar un procés de mediació en les properes setmanes i, de moment, suspendre els efectes de la declaració d’independència. Aquest és el titular més destacat de la compareixença d'aquest dimarts del president Puigdemont al Parlament de Catalunya. Un discurs agredolç, que no és el que esperaven alguns dels ciutadans que van votar “Sí” el passat 1-O o la mateixa CUP. Però que exigeix al govern espanyol que dialogui per resoldre de forma acordada la voluntat dels ciutadans d'aquest país. Ara caldrà veure qui mou la següent fitxa: serà el govern espanyol o la comunitat internacional? Ho anirem seguint i ho analitzarem tot seguit amb els nostres convidats. 

Però aquesta setmana parlarem també de la Catosfera. Un cicle de debat que, enmig de l'ebullició informativa d'aquestes setmanes, analitzarà els efectes que està jugant Internet i les xarxes socials en aquest context social i polític. Aquesta jornada tindrà lloc la setmana que ve a Girona però avui hem convidat el seu director, Joan Camp, perquè ens detalli algunes de les temàtiques i personalitats que protagonitzaran l'edició d'enguany.

Comunicar. Aquest és l'objectiu. Ja sigui a través d'un discurs en el ple del Parlament, a les xarxes socials o als mitjans de comunicació. De seguida, ens hi posem.

Som-hi. Comencem.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada