divendres, 29 de desembre del 2017

VÍDEO: Del Maresme a les Amèriques. La ruta del tasajo (Darrer programa de LA CLAU de la nostra història)

Ja podeu veure el darrer programa de

Emès per ETV Llobregat el dimecres 27 de desembre de 2017
Convidats:

Alexis Serrano Méndez, llicenciat en Història i Graduat Superior en Arxivística i Gestió de Documents. Ha cursat també estudis a la Universitá degli Studi Roma Tre i a la Pontificia Università Gregoriana del Vaticà. Fins el seu nomenament com a director de l'Arxiu Comarcal del Maresme (setembre 2015) ha estat coordinador dels arxius judicials de Barcelona.

És també professor a la Facultat Antoni Gaudí i president del Centre d'estudis Vilassarencs. Dirigeix Singladures. Revista d'Història i Patrimoni Cultural i Ex Novo, revista d'Història i Humanitats; edita les Monografies del Centre d’Estudis Vilassarencs i és membre del consell de redacció de la prestigiosa revista Analecta Sacra Tarraconensia. Coordina les "Aules d'Història Eclesiàstica de Catalunya" de la Biblioteca Balmes. Ha publicat comunicacions a congressos, conferències, capítols de llibre i articles de recerca a revistes especialitzades i de divulgació.

Són obres seves: Crònica d'un rectorat, 1916-1957. L'Abans, Vilassar de Mar. Recull gràfic, 1852-1965.  1001 curiositats del Maresme.  Mataró Barroc Història i art dels segles XVII i XVIII  i Els resistents catalans (2015).

Víctor Cucurull, assessor històric del programa i director de la Fundació Societat i Cultura.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada