divendres, 12 de gener del 2018

VÍDEO: Operació Urnes amb Xavi Tedó, elecció Mesa del Parlament, investidura (Darrer programa de Vull una resposta)

 
http://etv.xiptv.cat/vull-una-resposta/capitol/11-gener-2018-xavi-tedo
 
Emès el dijous 11 de gener de 2017

Presenta: Magda Gregori
Producció: Josep Pedrol i Xavier Portet
Direcció: Jaume Marfany

Convidats:
Xavi Tedó, periodista, coautor amb Laia Vicens del llibre "Operació urnes"
Marc Guerrero, Expert i professor en estratègia geopolítica i relacions internacionals
Andreu Panaque, politòleg 
Jaume Marfany, activista cultural i polític. Vicepresident de la CAL

Carme Forcadell no repetirà com a presidenta del Parlament. Malgrat les pressions dels darrers dies, Forcadell considera que el nou moment polític requereix una nova figura lliure de processos judicials. No repetirà com a presidenta, però Forcadell ha volgut deixar clar que no abandona la política. Així ho explicava en roda de premsa aquest dijous al matí des del Parlament de Catalunya.
 
Mentre, al Tribunal Suprem declaraven Joaquim Forn, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. Ara falta saber si el jutge Llarena els deixa en llibertat i, per tant, Forn i Sànchez, que són diputats electes al Parlament de Catalunya, podran assumir amb normalitat les seves actes de diputats. Falta menys d’una setmana per a la constitució de la nova cambra catalana i encara queden alguns serrells per resoldre. Veurem com evoluciona tot plegat i, de seguida, ho analitzarem amb els nostres convidats. 
 
Però avui també ens acompanya el periodista Xavi Tedó. Autor, juntament amb Laia Vicens, del llibre “Operació urnes. El relat clandestí que va fer possible el referèndum de l’1-O”. Ens explicarà com diferents persones, de forma voluntària i anònima, van aconseguir crear un entramat perfecte perquè les urnes arribessin als col·legis electorals el dia 1. Com diuen en el llibre, aquesta és la història de l’exèrcit d’invisibles que ho van fer possible. Perquè el camí no va ser fàcil però, per als implicats, la recompensa va ser el viatge. De seguida, ens hi posem. 

Som-hi. Comencem!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada