dimarts, 28 de setembre del 2021

Conferència Nacional Antirepressiva. Puigdemont detingut a l'Alguer. Eleccions Assemblea Representants Consell per la República

 

Convidats

Glòria Basela, sectorial Represaliats ANC. Membre del col.lectiu MAR (Mares i Àvies per la República) que formen part de la Comissió Organitzadora de la Conferència Nacional Antirepressiva

Jordi Domingo, advocat, Cònsol Major del Consolat de Mar de Barcelona. Membre de la Sindicatura Electoral per a les eleccions de l’Assemblea de Representants del CxR

Manel Carrasco, activista, exSN ANC

Davantal

“No sóc un actor de la política interna, sóc el president del Consell per la República”

Aquesta frase del president Puigdemont deixa ben clar quin és el paper que exerceix en el procés d’independència. No és un paper intern, autonòmic, sinó una funció externa, internacional, molt més important a hores d’ara que el de gestionar la política autonòmica de la Generalitat.

El govern espanyol n’és possiblement més conscient que molts de nosaltres i per aquest motiu ha convertit el president Puigdemont en el seu enemic més perillós. És per això que, en aquesta “guerra” contra l’independentisme utilitza el poder judicial per perseguir la peça més important dins del procés. Una “guerra” en què tot s’hi val i que el fi desitjat justifica tots els mitjans que estan disposat a fer servir.

Aquest mes d’octubre, el Consell per la República posa en marxa l’Assemblea de Representants  que esdevindrà el Parlament del Consell per la República i estarà formada per la ciutadania i per càrrecs electes. Les eleccions seran del 29 al 31 d’octubre i el 14 de novembre tindrà lloc la primera Assemblea de Representants de la primera legislatura.

Esperem que la constitució de l’Assemblea de Representants signifiqui un abans i un després per al Consell per la República i que, finalment, tingui el suport incondicional de tot el moviment independentista.

En parlem tot seguit amb els nostres convidats. 

Som-hi. Comencem!

Final

La frase de la setmana de la Primera Història d’Esther, que Salvador Espriu posa en boca de l’Altíssim:

“Penseu que el mirall de la veritat s’esmicolà a l’origen en fragments petitíssims, i cada un dels trossos recull tanmateix una engruna d’autèntica llum.”

Marxem amb el pensament posat en tota la nostra gent que és tota la que pateix la repressió, la presó i l’exili. Els volem lliures. Els volem a casa.

Tornem la setmana que ve. 

Que tingueu molt bona feina!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada