diumenge, 5 de març del 2017

50 CLAUS de la nostra història


Dimecres passat, 1 de març, ETV Llobregat va emetre el capítol núm. 50 de LA CLAU de la nostra història titulat JERONI BOSCH, “EL BOSCO” I LA MEDITERRÀNIA.

Com alguns ja sabeu, LA CLAU de la nostra història va tenir una primera etapa que es va emetre durant els anys 2007 al 2009. Un total de 17 programes que caldria afegir als 50 d’aquest segona època.

Centrem-nos, però, en aquests darrers 50 programes.... Des d’aquell 20 de gener de 2016 en què emetíem el primer capítol dedicat a la corrupció i a la purga de taula instaurada en el segle XIII, fins avui, han estat 50 CLAUS que esperem ens hagin permès conèixer millor la veritat de la història de la nostra gran nació catalana.

No és gens fàcil fer 50 programes continuats, de periodicitat setmanal, sobre la història del nostre país. Obtenir un producte digne i de qualitat és molt complicat, però el secret és ben senzill: esforç, disciplina, una gran dosi d’il·lusió i tot encaminat a un sol objectiu, fer una feina ben feta.

El nostre agraïment a tots els que heu fet possible LA CLAU i els seus 50 programes. Començant per tots els que ens veieu i ens llegiu, els que setmana darrera setmana ens seguiu i ens acompanyeu. Continuant pel nostre assessori històric, Víctor Cucurull, la veritable ànima de LA CLAU. Els nostres convidats, que ens han ensenyat a mirar molt més lluny de l’horitzó i evidentment, a tota la gent d’ETV Llobregat aquesta televisió nascuda l’any 1983, modesta en recursos però gran en continguts.

Sovint, tanquem el programa de la setmana amb alguna frase que ens servei per a la reflexió i per esperonar-nos de cara al futur. La millor que hem sabut trobar per concloure el programa núm 50 és d’autor anònim. Una frase que resumeix la filosofia dels que, setmana darrera setmana, elaborem LA CLAU:

“No perdis el temps pensant si el got està mig buit o mig ple, ves a buscar l’aigua que falta per omplir-lo”

50 programes.... i continuem.... Teniu una cita amb nosaltres cada dimecres, al es 21.30 per ETV Llobregat. Si no podeu sintonitzar-nos ens podeu veure en directe per Internet a http://etv.cat/en-directe I encara més, si voleu recuperar qualsevol dels 50 programes els trobareu tots a http://etv.xiptv.cat/la-clau-de-la-nostra-historia  

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada