dimecres, 9 de setembre del 2015

Esplugues Decideix Independència


Manifest Esplugues Decideix Independència

El proper 27 de setembre tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya estem cridats a les urnes per votar en les que seran les eleccions més importants i decisives per al futur d’aquest país des de fa més de 300 anys.

Des de fa moltes dècades, Catalunya pateix una situació política, econòmica i social molt greu, que afecta sobretot la qualitat de vida dels seus ciutadans. L’Estat espanyol i els seus poders van perdre ja fa temps a Catalunya tota la seva credibilitat i l’encaix de Catalunya dintre d’Espanya ha esdevingut impossible.

Després de tant de temps, la conclusió final és que només disposar d’un Estat propi ens permetrà dissenyar de nou totes les institucions i adequar-les a les necessitats i potencialitats socials, econòmiques i polítiques dels catalans i catalanes.

Sabem que per aconseguir resultats diferents cal canviar i fer les coses diferents. Que són els canvis els que ens permeten avançar. El 27 de setembre ens ofereix la gran oportunitat de poder crear un Estat amb més participació i sense corrupció. Un Estat que ens permeti dissenyar un país nou, un país més democràtic, més lliure. Un país amb més justícia social, amb més igualtat. Un país que sigui més sostenible i on puguem gestionar més i millor la diversitat.

Per això MANIFESTEM que:

Esplugues Decideix Independència és una plataforma formada per entitats i ciutadans de la nostra vila que volen afavorir i impulsar el vot per a les dues candidatures que el 27-S defensen la creació de la República Catalana independent.

Esplugues Decideix Independència vol convertir-se en un actor que incorpori a les eleccions plebiscitàries del 27 de Setembre tot l’esperit ciutadà i tota la força social que ha impulsat el procés per la plena sobirania del nostre país.

És per això que els ciutadans i les ciutadanes i les entitats que hem posat en marxa aquesta plataforma convoquem a tots els independentistes d’Esplugues a implicar-se activament en aquest històric procés electoral. I els convoquem a fer-ho participant de Esplugues Decideix Independència i de totes les accions que desenvoluparem per donar suport a les candidatures de Junts Pel Sí i la CUP.

Ha arribat l’hora de convertir en una majoria social incontestable tot l’esforç i tota la il·lusió dels ciutadans i les ciutadanes de Catalunya que creiem que el futur del nostre país ha d’estar a les nostres mans. I per això, Esplugues Decideix Independència vol esdevenir una eina que contribueixi a fer-ho possible.

Els impulsors de Esplugues Decideix Independència estem convençuts que ho aconseguirem. Però cal el compromís actiu de tothom. I cal sobretot que esmercem tot l’esforç per sumar voluntats, encomanar la nostra il·lusió i fer arribar arreu d’Esplugues la nostra esperança en el país que volem.

Et demanem, per tant, que ens acompanyis com ho has fet durant aquests últims anys. I que esdevinguis protagonista d’aquest moment que viu Catalunya.

Esplugues de Llobregat, 11 de setembre de 2015

espluguesdi@gmail.com
facebook.com/esplugues.decideixindependencia
@espluguesdi
espluguesdi.blogspot.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada