dimecres, 16 de setembre del 2015

Quarta temporada de "Vull una resposta"


El 4 de setembre passat vam iniciar el que serà la 4a temporada d'emissió ininterrompuda del programa Vull una resposta, que setmanalment emet ETV Llobregat.

Vull una resposta ha tingut una llarga trajectòria que continua i que continuarà després de les eleccions del 27-S. Va ser el mes de novembre de 2012 quan vam emetre el primer programa. Feia poques setmanes de la gran manifestació de l'11 de setembre i el procés d'independència de Catalunya començava el que seria l'embranzida final. El tema d'aquell programa va ser el de les pensions.

Les primeres emissions les vaig fer gairebé en solitari. Feia una mica de tot: director, productor, presentador.... Va ser amb la incorporació de nova gent quan el programa va començar a funcionar de veritat i a tenir una qualitat més que digna.



Josep Pedrol, Núria Orriols, Jaume Antoni Morell, Xènia Serrat, Magda Gregori són les persones que han anat fent gran aquest programa. La feina de tots ha estat més que destacable, però m'agradaria remarcar el treball dut a terme a la producció i coordinació per en Josep Pedrol, sense ell, sense tots ells, res hauria estat possible.


Des d'aquell mes de novembre de 2012 fins ara hem emès 140 programes amb els temes i els convidats més diversos. Hem parlat de pensions, del federalisme, d'economia, de la Unió Europea, d'eleccions, de regeneració democràtica, d'immigració, del model sanitari,  de les balances fiscals,d'esport, de recerca i desenvolupament, de totes les campanyes i accions de l'ANC, de campanyes, del 9 de novembre, dels diferents 11 de setembre... i de moltes altres qüestions, sempre relacionades amb el procés d'independència.


En el programa han intervingut centenars de convidats: Carme Forcadell, Alfred Bosch, Jordi Turull, Alfons López Tena, Josep Rull, Marta Rovira, Albert Pont, Ernest Maragall, Jaume Bosch, Josep Ginesta, Clara Ponsatí, Miquel Puig, Dolors Feliu, Josep M. Martorell, Jaume López, Joan Amorós, Marc Sallas, Vicenç Navarro, Josep L. Cleries, Eduardo Reyes, Vicent Partal, Toni Albà, el CCN, la Plataforma proseleccions.... i molts més.

Més de 120 hores de tertúlia i debat a l'entorn de temes i qüestions cabdals per al nou país, per al nou Estat.

Vull una resposta s'emet tots els divendres al vespre per ETV Llobregat. Posteriorment el programa s'emet en diferit pels canals associats a la XTDIP. Dels 140 programes emesos fins ara, encara teniu al vostre abast els 121 darrers, a partir del 13 de febrer de 2013. Podeu veure'ls a ETV a la carta. 


El meu agraïment a tots els que cada setmana estan fent possible Vull una resposta. Començant pels que ens seguiu, ja sigui per televisió o a través d'Internet. A tots els convidats, ja que ells són el centre del programa. Però, sobretot a tots els col·laboradors que he citat anteriorment que, amb el seu esforç i qualitat humana i professional han aconseguit i encara aconsegueixen fer realitat setmanalment el Vull una resposta.

I, evidentment, a tota la gent d'aquest gran televisió, sempre al servei del país, que és ETV Llobregat

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada