diumenge, 5 de març del 2017

MoltesMerces i l'urna gegant a Madrid (Darrer programa Vull una resposta)

Emès el dijous 2 de març de 2017

Parlem de @MoltesMerces16 del viatge de l'urna gegant a Madrid acompanyant el conseller Homs i dels temes d'actualitat política
Presenta: Magda Gregori
Producció: Josep Pedrol i Xavier Portet
Direcció: Jaume Marfany
Convidats:
Jordi Roset, empresari. MoltesMercès
Olga Amargant, advocada. MoltesMercès
Enric Gregori, politòleg

Setmana de judici al Tribunal Suprem pel 9N. Novetats, poques. L’expresident Mas, que va declarar dimarts com a testimoni, va assegurar que sempre es va intentar establir un pacte amb Madrid per poder celebrar la consulta. Però finalment i, malgrat els advertiments del Constitucional, van tirar endavant un procés participatiu perquè la ciutadania catalana pogués votar en urnes de cartró. Allò va ser l’any 2014. Però sembla que al 2017 algunes coses no han canviat. El govern de Puigdemont diu que aprofitarà, fins l’últim moment, per celebrar un referèndum acordat amb l’Estat espanyol. Però també garanteix que a Catalunya tindrem referèndum o referèndum. Que res ho impedirà. 

Ara analitzarem amb els nostres convidats aquesta intensa per no dir tensa conjuntura política. Però, si us sembla, recuperem les paraules que Joan Sales recollia a Quaderns de l’exili. Ell assegurava, no podem exigir que tothom es convenci però sí que el nostre pensament no sigui desfigurat.

No manipulem les opinions ni els pensaments. Només el coneixement i la cultura ens farà lliures. De seguida, ens hi posem. Som-hi. Comencem.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada