dilluns, 19 de juny del 2017

Els empresaris volem saber (Darrer programa de Vull una resposta)

Emès el dijous 15 de juny de 2017

Parlem amb David Poudevida, president del Fòrum empresarial Creiem en Catalunya, organitzadors del cicle de conferències "Els empresaris volem saber". Després tertúlia d'actualitat política.

Presenta: Magda Gregori
Producció: Josep Pedrol i Xavier Portet
Direcció: Jaume Marfany

Convidats:
David Poudevida, empresari i president de Creiem en Catalunya
David Fernàndez, empresari, membre del Cercle Català de Negocis
Mireia Galceran politòloga
Jaume Marfany, activista. Vicepresident CAL

Els empresaris volem saber. Aquest és el títol d’un cicle de conferències que intenta donar la veu a persones del sector per expressar el seu punt de vista i els seus dubtes sobre els reptes que planteja l’economia catalana. Aquest cicle ja s’ha celebrat, amb un gran èxit d’assistència, a Tarragona, Lleida i Girona. I aquest proper 20 de juny arribarà a Barcelona. Una conferència que radiografiarà el futur econòmic i empresarial del país. Els empresaris tenen por? Votaran aquest proper 1 d’octubre encara el referèndum sigui unilateral? Quines conseqüències pot tenir això per a l’economia catalana? Avui nosaltres  volem escoltar què hi diuen els empresaris. 

Fa uns mesos, Antoni Abad, president de la CECOT, deia: "Els empresaris catalans fa dècades que plantegem la necessitat de tenir un país homologable internacionalment. O canviem el país o canviem de país. Refundar o fundar". .

De seguida, ens hi posem. Som-hi. Comencem. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada