dissabte, 3 de juny del 2017

Exigents.cat i el I Congrés Participatiu Catalunya i Futur (Darrer programa Vull una resposta)

Emès el dijous 1 de juny de 2017

Parlem amb Josep Ferrer d'exigents.cat sobre el Congrés participatiu Catalunya i Futur. Després, tertúlia de l'actualitat política.

Presenta: Magda Gregori
Producció: Josep Pedrol i Xavier Portet
Direcció: Jaume Marfany

Convidats:
Josep Ferrer, membre d'exigents.cat i vicepresident del Congrés participatiu Catalunya i Futur
Mònica Morros, politòloga
Enric Gregori, politòleg
Jaume Marfany, activista. Vicepresident CAL

Reunió del Pacte Nacional pel Referèndum el proper dia 6 de juny. Una trobada prèvia abans que el govern català faci pública la data i la pregunta del referèndum. Falten 5, 10 o 15 dies per conèixer quin és el calendari que pot determinar el futur polític immediat d’aquest país. Ha arribat el moment del xoc institucional? Què farà el govern espanyol per intentar evitar una votació? Ara ho analitzarem amb els nostres convidats. 

Però avui també parlarem d’Exigents.cat, un nou grup d’interès que es proposa dissenyar el nostre futur polític. Quina Catalunya vol ser Catalunya? Aquesta és la qüestió. 

El periodista Ernesto Ekaizer va assegurar aquesta setmana a la comissió d’investigació sobre l’Operació Catalunya que se celebra al Parlament que el PP tenia la il·lusió que la corrupció de Catalunya podia destruir el sobiranisme. No es tracta de corrupció, o de dèficit fiscal, o de maltractament de la nostra llengua. És qüestió d’atorgar a la ciutadania el poder de decidir. 

De seguida, ens hi posem. Som-hi. Comencem. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada