diumenge, 3 de febrer del 2019

VÍDEO: La Crida. Primàries l'Hospitalet. Trasllat presos polítics a Madrid (Darrer programa de Vull una resposta)

SETENA TEMPORADA
  Emès el dijous 31 de gener de 2019
Presenta: Magda Gregori
Producció: Josep Pedrol i Xavier Portet
Direcció: Jaume Marfany

Convidats:

Josep Ferrer, exrector UPC. Consell directiu de la Crida

Gerard Sesè, periodista. Consell directiu de la Crida

Carles Salvadó, primàries de l'Hospitalet

Jaume Marfany , activista cultural i polític. Vicepresident de la CAL

"Els tribunals europeus ens acabaran donant la raó. Posar les urnes no és un delicte en l'Europa del segle XXI”, sentenciava ahir el president de la Generalitat, Quim Torra, en un acte al Palau de la Generalitat amb els familiars dels presos polítics. Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Carme Forcadell, Dolors Bassa, Josep Rull, Jordi Turull, Joaquim Forn, Raül Romeva i Oriol Juqueras seran traslladats demà a Madrid per poder afrontar el judici sobre l’1 d’octubre. Aquest serà, sens dubte, un dels fets més transcendents del futur immediat del país. Les seves defenses explicaran que sense violència no hi ha rebel·lió, que no hi ha hagut malversació o que la declaració d’independència va ser només una proclama. Alhora, els acusats explicaran, un cop més, el seu projecte polític.

I aquest judici es desenvoluparà en un context d’eleccions municipals i europees i amb l’ebullició de nous projectes polítics, com la Crida que es va presentar aquest passat cap de setmana. Per això, avui intentarem desgranar aquests i altres temes amb els nostres convidats. 

Però, per mi, aquest serà un programa especial. Després de 5 anys amb tots vosaltres, aquest serà el meu darrer Vull Una Resposta. Però encara ens queden 50 minuts per gaudir. Per tant, arrenquem recordant el que escrivia Joan Brossa: “Els bells camins es multipliquen allà on creieu que s’acaba la carretera”. 

De seguida, ens hi posem. Som-hi. Comencem.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada