divendres, 14 de març del 2014

Vols respondre a l'ABC?


A hores d'ara ja deveu conèixer l'editorial que ha publicat l'ABC. Ni tan sols us en donaré l'enllaç. No els fem la difusió.
El Full de Ruta de l'Assemblea, que aprovarem el proper 5 d'abril a Tarragona, deixa ben clar que el procés entra en la fase que anomenem de Declaració d'independència.
El document concreta els possibles escenaris i, en funció de cadascun d'ells, també vol servir de guia  d'actuació dels membres de l'ANC. Les propostes d’actuació que s'hi fan representen un pla d’etapes que respon a cadascun dels escenaris previstos. 
Des de sempre sabem que el camí serà difícil i que, en certs moments, potser serà dur; perquè l’Estat espanyol, en la seva guerra bruta contra Catalunya, farà servir tot el seu poder polític, jurídic i mediàtic... que és molt!
Davant dels atacs, de qualsevol atac, hem de ser intel·ligents. Molt intel·ligents. Cal saber actuar d'acord amb aquesta intel·ligència i amb els valors que ens caracteritzen: il·lusió, força, convenciment i optimisme, com hem fet fins ara. I també d’una bona dosi de fortalesa i coratge. Aquests seran els valors que ens duran cap a la victòria final.
Voleu respondre a la gent de l'ABC i a tots els que pensen com ells? És molt fácil. Veniu al Tarraco Arena de Tarragona el proper 5 d'abril i aprovem el Full de Ruta que tant els inquieta. 
Omplim a vessar el recinte i demostrem a tota aquesta gent la nostra determinació i la nostra força. Demostrem-los que no hi ha marxa enrere, que el procés és ja irreversible.
Demostrem-los els nostres valors. 
Companys i companyes, tothom al Tarraco Arena el 5 d'abril!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada