dijous, 31 de desembre del 2015

Vaga de fam per l'acord


Informació sobre 24 hores de dejuni per l'acord

Les persones sotasignants, davant la situació de bloqueig, per la manca d'acord entre els 72 diputats electes, que impedeix l'acompliment del mandat democràtic sorgit de les eleccions del 27S.

HEM DECIDIT, tancar-nos sense menjar res, durant 24 hores, aquest dissabte, dia 2 de gener de 2016, a l’Escola Pia de Nostra Senyora, carrer Diputació, 277 de Barcelona.

Conscients de la complexitat de la situació i la dificultat del repte, sense voler aixecar cap dit acusador perquè entenem que no hi ha culpables, però atenent a la nostra responsabilitat individual com a ciutadans que vam donar un mandat clar als 72 diputats independentistes elegits el 27S.

Atès que sense investidura ni govern no és possible dur a terme aquest mandat, i que cal, a més, un govern fort per garantir que podrà desenvolupar amb agilitat i fermesa el mandat rebut per avançar en la construcció de la nova República Catalana.

Convençuts, finalment, que no podem restar passius i sentint el deure moral de reclamar urgentment l'acord polític imprescindible per avançar en l’únic objectiu d’aquest mandat que és la consecució de la sobirania nacional.

Aquest dissabte, ens TANQUEM, des de les dotze del migdia, fins diumenge a la mateixa hora. I us convidem a sumar-vos a aquest acte de dignitat i per respecte als gairebé dos milions de votants del 27S que han demanat acord per endegar el procés constituent de la nova República Catalana.

Primeres persones que convoquen:

Lídia Alberich, Víctor Cucurull, Àngels Folch, Daniela Grau, Joan Guarch, Manel Porta, Magdalena Sellés, Antoni Llimona, Rosa Planas.

IMPORTANT: per qüestions d'acolliment, sou pregats de comunicar-nos la vostra participació, a través del correu tancadadejuni@gmail.com

Barcelona, 31 de desembre de 2015

2 comentaris :

  1. Recolzo i dono suport a la iniciativa, però voleu dir que cal arribar a aquests extrems? tant sols imposant-se el sentit comú ni hauria d'haver prou.Tinguem fe.

    ResponElimina
  2. El meu esperit es amb vosaltres. Ànims!, es qüestió de temps..........

    ResponElimina