divendres, 18 de desembre del 2015

Em dirigeixo a 1.957.348 catalans i catalanes


Demà és jornada de reflexió....

Em dirigeixo a vosaltres, el 1.957.348 catalans i catalanes que el 27 de setembre vam votar independència. 

Em dirigeixo a vosaltres, el 1.957.348 catalans i catalanes que el 27 de setembre vam anar a les urnes amb la il·lusió i el convenciment que volem construir un país nou, un país de futur, un país amb futur. 

Em dirigeixo a vosaltres, el 1.957.348 catalans i catalanes que el 27 de setembre vam voler deixar ben clar que per poder construir aquest país que volem no hi ha un altre camí que la independència. Que l'Estat espanyol ja no pot continuar enganyant-nos ni un minut més perquè per molt que els de Podemos, els del PSOE, els de Ciudadanos, els d'Unió Democràtica ens diguin que encara hi ha una sortida per a Catalunya, tots sabem, el 1.957.348 ciutadans de Catalunya sabem que no és cert, que no hi ha cap intenció política d'oferir més marges de llibertat a Catalunya. I, més encara, que tampoc no existeix cap possibilitat ni tan sols d'intentar-ho.  

Em dirigeixo a vosaltres, el 1.957.348 catalans i catalanes que el 27 de setembre no vam tenir cap dubte, cap vacil·lació i que vam votar amb determinació i conscients de què fèiem i per què ho fèiem.

Em dirigeixo a vosaltres, el 1.957.348 catalans i catalanes, perquè aquest diumenge 20 de desembre actuem amb la mateixa il·lusió i convenciment, amb la mateixa determinació i consciència de la importància del nostre vot. Perquè aquest diumenge tots, absolutament tots, tornem a votar de nou independència.

Cal demostrar una vegada més que aquest país, quan vota, vota independència. Ho vam fer a les europees, ho vam fer a les municipals i ho vam fer a les plebiscitàries del 27 de setembre. Diumenge ho farem de nou i en el seu terreny, el de les eleccions espanyoles.

Si les dues forces independentistes que concorren a les eleccions del 20-D acaben sumant aquest 1.957.348 vots, haurem guanyat de nou, l'independentisme haurà guanyat de manera clara i inqüestionable. Espanya i el món sencer en seran testimonis.

És una victòria fàcil, que tenim a l'abast de la mà. Només cal que el 1.957.348 catalans i catalanes siguem ben conscients que només depèn de nosaltres. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada