divendres, 21 d’abril del 2017

Interès d'Estat. Entrevista a Albert Pont (Darrer programa Vull una resposta)

Emès el dijous 20 d'abril de 2017

Entrevista amb Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis que ha publicat el llibre "Interès d’Estat. Fer capital (a) Madrid". Parlem també del a precampanya pel SÍ al referèndum que ha engegat l'ANC i de l'actualitat política. 

Presenta: Magda Gregori
Producció: Josep Pedrol i Xavier Portet
Direcció: Jaume Marfany

Convidats:
Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis
Francesc Cara, secretariat nacional de l'ANC
Jaume Marfany, activista. Vicepresident CAL

Quin és el rol que juga Catalunya dins d’Espanya? Avui en parlarem amb el president del Cercle Català de Negocis, Albert Pont. Ell defensa que Catalunya té el mateix pes demogràfic, econòmic i territorial en el conjunt d’Espanya que Alemanya en el conjunt de la Unió Europea. Aquesta és una de les tesi que Albert Pont desenvolupa en el llibre «Interès d’Estat. Fer capital (a) Madrid». Ara ho analitzarem amb ell. 

Però avui també repassarem altres titulars que ens deixa l’actualitat política catalana. Les discrepàncies entre el PDECAT i Esquerra Republicana o la nova campanya de l’ANC per encarar els pròxims mesos. Tot gira al voltant d’una sola qüestió: el referèndum. 

Prat de la Riba en assumir la presidència de la Mancomunitat de Catalunya deia: «La resistència serà formidable, però també és formidable la nostra força. Una llei que arreu del món es fa i s’ha fet sempre per coacció, per imposició del poder, nosaltres hem hagut de fer-la directament des de baix, per l’acord voluntari dels qui haurem de subjectar-nos-hi; i a més a més, per unanimitat». 

Doncs, això. Treballem per trobar solucions acordades i unànimes. De seguida, ens hi posem. Som-hi. Comencem

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada