dimarts, 25 d’abril del 2017

2029... La fi d'Espanya, segons la Matemàtica de la història (DAVANTAL de LA CLAU de la nostra història)


Alexandre Deulofeu va néixer a l’Armentera el 20 de setembre de 1903. Es va llicenciar en Farmàcia i Ciències Químiques. Al llarg de la seva vida va publicar nombrosos llibres i estableix una gran amistat amb Francesc Pujols i Salvador Dalí.

La millor síntesi biogràfica d’Alexandre Deulofeu és la que figura en la placa d’homenatge en el centenari del seu naixement, que està col·locada a la porta de la casa on va viure uns anys, a la plaça de la Palmera de Figueres, amb un escrit de Josep M. Bordas.

“Filòsof de la història. Historiador de la cultura. Científic, matemàtic, químic, historiador de l’Art, artista i músic. Home de lletres, conreador, bosquetà humanista... Homenàs, homenot, home senzillíssim, bona persona i bon republicà.”

La Matemàtica de la Història és una teoria desenvolupada per Alexandre Deulofeu en la primera meitat del segle XX. Els primers trets els va començar a concretar durant els anys trenta amb el seu llibre “Catalunya i l’Europa futura”, però no va ser fins als anys quaranta quan va perfilar totalment el seu contingut. Malgrat aquest nom, la teoria no conté cap fórmula matemàtica, ni res a veure amb les matemàtiques. El nom sorgeix de la regularitat dels processos socials que descriu Alexandre Deulofeu.

Algunes de les prediccions de Deulofeu ja s’han confirmat... per exemple...

El 1934 apuntava la desfeta de Iugoslàvia que es produiria a partir de 1991. Aquest mateix any augura la descolonització d’Egipte i l’Índia, que es van esdevenir els anys 1936 i 1948 respectivament.

El 1948  prediu la pèrdua de les colònies franceses: Algèria, Indoxina, Tunísia i Marroc. Totes s’independitzarien entre 1956 i 1962.

El 1951, Deulofeu vaticina que al voltant de l’any 2000, l’URSS es desintegrarà en multitud d’estats eslaus. El 31 de desembre de 1991, l’URSS desapareix.

1951. Deulofeu assegura que la fase d’ocupació aliada a l’Alemanya Occidental s’acabarà abans de cinc anys. El 1955 la República Federal d’Alemanya restableix oficialment la seva sobirania.

El 1974, prediu que el Mercat Comú (actual UE) restarà sota hegemonia germànica a partir d’una Alemanya ja unificada. El Mur de Berlín cau el 1989.

El 1972 va pronosticar que la fi de l’Imperi espanyol i la desintegració d’Espanya es produiria cap el 2029....

2029... La fi d’Espanya... en parlarem amb en Juli Gutiérrez Deulofeu, nét d’Alexandre Deulofeu... 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada