dissabte, 2 de desembre del 2017

VÍDEO: Campanya, presos polítics i post 21-D (Darrer programa de Vull una resposta)

Emès el dijous 30 de novembre de 2017

Presenta: Magda Gregori
Producció: Josep Pedrol i Xavier Portet
Direcció: Jaume Marfany

Convidats:
Marta Amigo, professora i candidata de Junts per Catalunya a Barcelona
Roger Herèdia, president del Banc d'ADN per la Memòria Històrica. Candidat a Tarragona per ERC
Enric Gregor, politòleg
Josep Pinyol, historiador
Jaume Marfany, activista cultural i polític. Vicepresident de la CAL

El jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, ha citat a declarar demà, divendres, a dos quarts de deu del matí els consellers a la presó -Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn, Dolors Bassa i Meritxell Borràs- i també el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart i l'expresident de l'ANC, Jordi Sànchez. Llarena va assumir divendres passat la causa contra el govern i els Jordis, que, fins llavors, s'instruïa a l'Audiència Nacional. Què passarà demà? Caldrà esperar pacientment i veure quines són les mesures que decideix Llarena. 

I tot això passa quan queda menys d’una setmana perquè arrenqui oficialment la campanya de les eleccions del 21 de desembre. Els consellers i Jordi Sànchez que formen part d’una candidatura electoral, podran fer campanya amb plena llibertat? 

Ara analitzarem amb els nostres convidats aquest context judicial que condiciona, evidentment, el dia a dia de la política catalana. Com deia Lincoln: “La probabilitat de perdre una lluita no ha de permetre que deixem de donar suport a una causa que considerem justa”.

Som-hi. Comencem!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada