dilluns, 12 de març del 2018

Secretariat Nacional de l'ANC. A quí votaré el 17 de març


El proper 17 de març, els associats de l'ANC escollirem els 77 membres que han de compondre el nou Secretariat Nacional de l'entitat. Aquí podeu trobar els candidats que s'hi presenten. S'hi podrà votar presencialment el mateix dia 17 a les diferents seus electorals o també telemàticament del 13 al 16 de març.

És molt important poder escollir les persones més adequades que hauran de dirigir l'organització en els propers dos anys, que es preveuen molt complicats i difícils.

Comparteixo amb qui em vulgui llegir, les 25 persones que votaré i que es presenten per representació nacional, i les 3 que corresponen a la meva demarcació territorial. Votaré aquelles persones que:

1) Que no tinguin cap mena de vinculació amb partits o organitzacions polítiques.

2) Que tinguin molt clar i estiguin disposats a defensar aquests punts:

L'ANC és una organització política que té com a únic objectiu assolir la independència de Catalunya. L'ANC fa política i intervé en política. 

L’ANC és una organització política de caràcter transversal, completament independent, de partits polítics i de qualsevol altre organització. 

L’ANC és transversal, però en cap cas no pot ser neutral. Les seves decisions i actuacions sempre tindran en compte, únicament, el seu objectiu: assolir la independència de Catalunya.

Els membres del Secretariat Nacional han d’estar en disposició de dedicar un mínim de 20 hores setmanals a les diferents feines que tinguin encomanades dins de l’ANC.

La força de l’ANC radica en la seves assemblees. Cal augmentar-ne la interacció amb el Secretariat Nacional, així com, en la mesura del que sigui possible, la seva participació activa en les decisions importants de l’ANC.

També tindré molt en compte la trajectòria dels candidats en relació a l'ANC. No votaré ningú que hagi aparegut ara, de forma sobtada, en la vida i en la feina de l'Assemblea. Si ha sigut membre del Secretariat Nacional tindré molt en compte quina ha estat la seva dedicació durant el temps que hi va pertànyer.

Informeu-vos bé. Comproveu el currículum dels convidats. Pregunteu a la vostra gent de confiança.

Les organitzacions les fan realitat les persones. Les organitzacions són la seva gent.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada