dijous, 11 de febrer del 2016

Un any sense en Lluís Ballús

Benvolguts,

Potser ja sabeu que estic passant uns moments molt difícils i delicats.

Tanmateix, això no m'impedeix que tingui moltes ganes que el 9-N sigui tot un èxit. És per això que us demano de tot cor que aneu a votar. Que voteu per dignitat, ara és la nostra hora.

Ara és l'hora de pensar sobretot en els qui no ho podran fer i hi han deixat la pell.

Ara és l'hora de pensar també en el vostre futur i en el futur dels nostres fills i néts.

Tots es mereixen un país net i nou.

Recordem que nosaltres tenim Catalunya, però que Catalunya només ens té a nosaltres i ara ens necessita a tots.

Lluis Ballús Planas

Metge i membre del secretariat nacional de l'ANC

Aquesta és la carta que poc abans del 9 de novembre de 2014, Lluís Ballús, públicament, adreçava a tots els seus conciutadans.  

Avui fa un any que en Lluís ens va deixar. En Lluís Ballús, independentista, company de l'ANC i amic. 

Vaig tenir l'honor i el plaer de poder compartir amb ell moltes hores de feina al Secretariat Nacional de l'ANC i també molts moments d'il·lusió i d'alegria. Moments inoblidables com el 2012 a Barcelona, la gran cadena humana del 2013 i la V baixa de la Gran Via i Diagonal. Moments inoblidables al seu estimat Pi de les Tres Branques... actes... dinars, sopars i sobretaules en què no feia més que abocar-nos immenses dosis d'il·lusió i d'esperança en el futur.

En la cerimònia del seu comiat ens va deixar el seu darrer missatge: les notes de La Moixeranga, per recordar-nos que la Nació completa va més enllà del Principat; i les dues banderes estelades, estel vermell, estel blanc, que cobrien el fèretre...símbol de la imprescindible unitat de l’iindependentisme, més enllà de partidismes, més enllà d’ideologies.

Gràcies per tot, Lluís... per la teva amistat, pel teu optimisme, pel teu treball incansable pel país, per la teva lluita per la llibertat... Sempre et recordarem.

I em veureu caminar cap a l’atzur, asseure’m enmig dels déus, davant el festí d’estrelles...

Et trobem a faltar...




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada