dissabte, 13 d’octubre del 2018

VÍDEO: Parlem amb Núria Tarrés, mare de l'Adrià Carrasco (Darrer programa de Vull una resposta. Setena temporada)

SETENA TEMPORADA

http://etv.alacarta.cat/vull-una-resposta/capitol/terratremol-al-parlament-de-catalunya
  Emès el dijous 11 d'octubre de 2018

  Adrià Carrasco, exiliat. Terratrèmol al Parlament

Presenta: Magda Gregori
Producció: Josep Pedrol i Xavier Portet
Direcció: Jaume Marfany

Convidats:

Núria Tarrés, mare de l'Adrià Carrasco, membre dels CDR d'Esplugues de Llobregat acusat a Espanya de terrorisme i rebel·lió i exiliat a Bèlgica.

Sergi Blàzquez, advocat, president de l'Associació DRETS  

Enric Solé, advocat, secretari de Reagrupament

Jaume Marfany, activista cultural i polític. Vicepresident de la CAL

 
Terratrèmol al Parlament de Catalunya. Junts per Catalunya i Esquerra han perdut el control a la cambra catalana. La majoria independentista s’ha esquinçat. Llarena ha alterat la majoria parlamentària. Com es resol ara l’atzucac? És evident que sense habilitat política es fa difícil preveu com acabarà la legislatura. Els partits estan obligats a entendre’s, per aprovar uns nous pressupostos i per no perdre més votacions al Parlament. Veurem com evolucionen les relacions entre les formacions independentistes. Perquè aquestes desavinences es produeixen en un context de presó i exili. 

Avui ens acompanya al programa la mare de l’Adrià Carrasco, el jove del CDR d’Esplugues exiliat a Brussel·les. La policia espanyola l’acusa de terrorisme, rebel·lió i sedició. 

Doncs sí, el context és difícil. Tot trontolla. A Catalunya i a Madrid, però també es mouen fitxen en les justícies europees. 

Pere Quart escrivia a Corrandes d’Exili: “Una esperança desfeta, una recança infinita”. Esperem que qualsevol escenari encara es pugui recosir. De seguida, ens hi posem. 

Som-hi. Comencem.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada