divendres, 27 d’abril del 2018

VÍDEO: Investidura Puigdemont. Situació política. Manuel de Pedrolo (Darrer programa de Vull una resposta)

  Emès el dijous 26 d'abril  de 2018 
http://etv.xiptv.cat/vull-una-resposta/capitol/26-abril-2018-jordi-roset-i-bel-zaballa
Investidura Puigdemont. Situació política. Manuel de Pedrolo

Presenta: Magda Gregori
Producció: Josep Pedrol i Xavier Portet
Direcció: Jaume Marfany

Convidats:
 
Bel Zaballa, periodista i correctora. Autora del llibre "Manuel de Pedrolo. La llibertat insubornable"
Iolanda Aguilar, politòloga
Jordi Roset, empresari. Petrolis independents. membre de Secretariat Nacional de l'ANC
Jaume Marfany, activista cultural i polític. Vicepresident de la CAL
 
El govern espanyol ja ha advertit que portarà al Tribunal Constitucional la reforma de la Llei de la presidència. Aquest podria ser l’últim intent dels partits independentistes per investir a distància Carles Puigdemont com a president de la Generalitat. Ja treballen Junts per Catalunya i Esquerra amb l’anomenat pla D? Queden tan sols 3 setmanes per la data límit, la que abocaria Catalunya a unes noves eleccions. 

I mentre s’intenta arribar a un acord d’investidura a Catalunya, des de Madrid ho miren amb interès perquè el PP sap que si no hi ha govern i no s’aixeca el 155, el PNB no li aprovarà els pressupostos. Ara analitzarem l’actualitat política amb els nostres convidats. 

Però avui també ens acompanya Bel Zaballa, autora de la biografia “Manuel de Pedrolo. La llibertat insubornable”. Amb ella intentarem conèixer una mica més Pedrolo, enguany que es commemora el centenari del seu naixement. L’autor ens deia que “en la nostra condició de catalans, de poble tan repetidament maltractat pels atzars de la història, tots sabem que només hi ha una manera d’ésser lliure i d’ésser just: ser conscients de nosaltres mateixos i no permetre que mai se’ns arrabassi aquesta consciència”. De seguida, ens hi posem.

Som-hi. Comencem.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada