divendres, 14 de desembre del 2018

VÍDEO: Debat candidats Primàries Barcelona. Vaga de fam presos polítics (Darrer programa de Vull una resposta)

SETENA TEMPORADA
  Emès el dijous 13 de desembre de 2018
La vaga de fam dels presos polítics catalans

Presenta: Magda Gregori
Producció: Josep Pedrol i Xavier Portet
Direcció: Jaume Marfany

Convidats:

Ariadna Benet,  candidata Primàries Barcelona
Selene Zaragoza, candidata Primàries Barcelona
David Bultà, candidat Primàries Barcelona
Adrià Alsina, candidat Primàries Barcelona
Jordi Vilarasau, metge
Enric Gregori,  politòleg 
Jaume Marfany, activista cultural i polític. Vicepresident de la CAL  



Avui, al Vull Una Resposta, debat de candidats a les Primàries de Barcelona. Hi participaran 4 dels 65 candidats que es presenten a la cita. Les votacions tindran lloc des de demà divendres fins aquest proper diumenge. Quines són les seves propostes de ciutat? Quin paper ha de jugar Barcelona com a capital de Catalunya? Falta mig any per als comicis i encara queden mols serrells per resoldre. Fins i tot, alguns partits encara no han decidit els seus candidats. Ara analitzarem amb ells aquest incert escenari.
Però, com cada setmana, també dedicarem un espai a l’anàlisi i la reflexió. D’aquí just una setmana, l’executiu de Pedro Sánchez celebrarà un consell de ministres a Barcelona. I les entitats independentistes han començat a moure fitxa per mobilitzar-se.
I això passarà en plena vaga de fam de Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn. Per això, ens acompanya avui també el metge Jordi Vilarasau. Ell forma part del grup assessor que segueix de ben a prop l’evolució mèdica dels presos polítics. Sànchez i Turull ja porten 13 dies i Rull i Forn 10 dies en vaga de fam. Van prendre aquesta decisió després d’un exercici de consciència i coneixent tots els riscos físics i psicològics. A més de la pèrdua de pes, sembla que aquest dies un dels principals problemes és que pateixen un insomni important.
Tot i així, segueixen pensant que, com deia Sòcrates, “la bona consciència és el millor coixí per dormir”. 
De seguida, ens hi posem. Som-hi. Comencem.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada