divendres, 10 de febrer del 2017

El dèficit d'infraestructures i el judici pel 9-N (Darrer programa del Vull una resposta)


Avji mateix ens hem assabentat que l'Estat espanyol ha fet servir fons destinats al corredor mediterrai per fer obres a Madird. Concretamwnt s'han destinat 935 milions d'euros per pagar el túnel entre Chamartín i Atocha. 

No us podeu perdeu, doncs, el darrer programa de Vull una resposta dedicat a les infraestructures i al judici pel 9-N 

Emès per ETV Llobregat el passat dijous 9 de febrer de 2017.

Presenta: JMagda Gregori
Producció: Josep Pedrol i Xavier Portet
Direcció: Jaume Marfany

Convidats:
Joan Amorós, President de FERRMED 
Josep Pérez Franco, Economista
Josep Pedrol, Economista
Iolanda Aguilar, Politòloga

Avui analitzarem el judici pel 9N que ha assegut al banc dels acusats a l’expresident Mas i les exconselleres Ortega i Rigau. Milers de ciutadans, com sempre, van donar-los suport a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Potser com va dir el president Puigdemont dilluns, «un país capaç de fer el 9N té una democràcia més sana que la d’un país que envia al banc dels acusats els dirigents que el van fer possible». Ara analitzarem què ha donat de sí aquest judici. Però avui també parlarem d’infraestructures. Catalunya compta amb les infraestructures que necessita per garantir una bona connexió tan dins com fora del país? S’està invertint prou?

Tot i així, potser el millor és que comencem el programa amb unes paraules del poeta Miquel Martí i Pol. Ell deia que veia el futur lluminós i possible. Intentem buscar la llum i cercar les respostes clarificadores i possibles. De seguida, ens hi posem. Som-hi. Comencem. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada