dijous, 21 de setembre del 2017

On són els joves? Els joves, quan toca, hi són


Durant aquests anys en què he tingut la sort de recórrer bona part del país per parlar de l'Assemblea i del procés d'independència, en molts dels actes, sempre acostumava a sorgir un tema: "A l'ANC no hi ha joves. Els joves no els veiem en aquests actes ni tampoc a les parades" Recordo que la meva resposta anava, més o menys, en aquest sentit: "Els joves, quan toqui, hi seran. No els trobareu a les nostres reunions ni en els actes. No lliguen amb la seva manera de fer i d'actuar. Per a la majoria són un "rollo"."

"Els joves, quan toqui, hi seran". Ho hem pogut veure en tots els 11-S, però ahir ho vam poder constatar. A la Rbla. Catalunya/Gran Via hi havia molts joves, Durant tot el dia i la nit n'hi van passar milers. Avui, davant el TSJC, en la concentració per exigir la llibertat dels detinguts,  ho hem pogut constatar de nou: Els joves, quan toca, hi són.

Paral·lelament a la concentració davant el TSJC, 2.000 persones han omplert la plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) aquest migdia per protestar contra l'operació d'ahir de la Guàrdia Civil i a favor de l’1-O. 

Els joves, quan toca, hi són. No n'he tingut mai cap dubte. Hi són i hi seran

3 comentaris :

  1. Els joves, són dels que tenen actualment la ment oberta, a la dignitat que mereix la nostra estimada Catalunya. Ho fan pels seus avis que potser ja no hi són, pels seus pares que els estimen i per fer un món més just pel seu futur. Gràcies joventut, sou els nostres tresors!

    ResponElimina

  2. Quan els joves hi són, res ens pot aturar perquè el futur són ells.

    ResponElimina
  3. Els nostres joves són el futur, quan ells hi són res ens pot aturar.

    ResponElimina