dimarts, 26 de setembre del 2017

Queden 4 dies. És el moment de gaudir-ne.

Tinc més necessitat d’escriure que mai. Ordenar les idees i expressar la multitud i entrecreuament de sentiments que estem vivint (i una mica patint) durant aquests darrers dies. Es fa difícil dir com et sents perquè és un autèntica barreja de sensacions, algunes fins i tot contraposades.

Durant els darrers anys, sobretot en els primers, del 2012 al 2014, acostumava a dir a explicar a la gent la, potser llegenda, de la frase de Cruyff en la final de la copa d’Europa de 1992: “Salid al campo y disfrutad”. La transformava dient “Sortiu al carrer i gaudiu d’aquests moments històrics”.

Avui, quan escric aquestes ratlles, falten exactament 4 dies, 20 hores i 11 minuts per al referèndum de l’1 d’octubre. Durant aquests dies es diuen i es diran moltes coses. Durant aquests dies han passat i passaran moltes coses. Ara. M’han vingut al cap les paraules d’un altre “filòsof” del futbol, Carles Reixach, també referents a la final de la copa d’Europa de 1992.

“Hem treballat, hem lluitat partit a partit per arribar a aquesta final. És el moment de disfrutar-ho" 

Companys i companyes... Visquem aquests dies amb determinació i amb coratge; visquem, però també aquests dies amb un profund sentiment d’emoció, de joia, d’alegria... Som les generacions afortunades que podem viure uns moments històrics irrepetibles.

Hem treballat, hem lluitat per arribar fins aquí. És el moment de gaudir-ne".

Votarem i guanyarem!

1 comentari :