dilluns, 28 de gener del 2019

Piulades a la fresca. L'11 de cada mes... febrer a l'Escala


El dilluns 11 de febrer tindré l’honor i el plaer de participar per tercera vegada en el sopar de Piulades a la fresca. La primera, si la memòria no em falla, va ser a Platja d’Aro, el 2014 i em van tornar a convidar el desembre de 2016 a Tàrrega. Dilluns serem a l’Escala, conjuntament amb en Germà Capdevila i la Neus Matamala.

A hores d’ara, crec que Piulades a la fresca són més que coneguts. Tot i així, per als que encara no els conegueu us en faig una breu introducció i aprofito per felicitar, una vegada més, a tota la colla que durant més de sis anys heu fet realitat aquestes trobades de l'11 de cada mes.

Després de la històrica manifestació de l'Onze de Setembre de 2012, un grup de persones van decidir mantenir la reivindicació del que en aquells moments començava a ser un clam: la independència de Catalunya. Van voler fer-ho amb el mateix ànim festiu, pacífic, plural, divers... i es van plantejar de recórrer l’11 de cada mes (a través d’un dinar o d’un sopar) els diferents municipis de Catalunya. La idea era convidar entitats i ciutadans,  experts, historiadors, periodistes, polítics, activistes...  per conèixer, presentar i debatre a l’entorn del procés d’independència de Catalunya. A més, aprofitar per visitar i conèixer millor el municipi que cada mes acull la trobada.  

Us convido, doncs, a venir l’’1 de febrer a l’Escala... i si no podeu, participeu en qualsevol de les trobades que, durant l’any 2019, tindran lloc l’11 de cada mes, Trobareu tota la informació aquí


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada