divendres, 17 de maig del 2019

VÍDEO: "A l'octubre tornarà la primavera". Ara Puigdemont! Eines de país majoria a la Cambra de Comerç (Darrer programa de Vull una resposta)

SETENA TEMPORADA
  Emès el dijous 16 de maig de 2019

Presenta: Jaume Marfany
Producció: Josep Pedrol i Xavi Portet
Direcció: Jaume Marfany

Convidats:

Amadeu Alemany, escriptor i guionista. Ha estat guionista de programes de ràdio i televisió. Actualment dirigeix el programa de ràdio “La República Santboiana”, reconegut amb la menció de Qualitat al millor programa de ràdio local dels PP.CC. 2017. És autor dels llibres “El poble dels bojos”, “Gegants”, “La columna dels esguerrats”, “El psiquiatre de Déu” i recentment “A l’octubre tornarà la primavera”.

Vicenç Relats, periodista i editor. Un dels impulsors del manifest arapuigdemont.cat 

Jordi Domingo, advocat, president de la coordinadora  de l'advocacia de Catalunya

Maria Català membre de Cambres Eines de país. Elegida per a la Cambra de Barcelona

Davantal

El judici al procés continua amb un Marchena que es mostra cada vegada més parcial i més prepotent. Dimarts, va llençar aquesta frase un testimoni que volia declarar en català: “Usted respondera en castellano. Si no quiere responder en castellano, es muy fàcil, se levanta, asume las consecuencias y ya hemos acabado" Una frase plenament atemporal. Una frase que es podria haver fet servir en  qualsevol època dels darrers 300 anys.

La fiscalia demana de processar per organització criminal gairebé tots els encausats pel jutjat 13, entre ells la cúpula dels mitjans públics de comunicació catalans. El mateix jutjat 13 no ha acceptat els diners de la Caixa de Solidaritat per pagar la fiança i comença a embargar béns dels processats. La Junta Electoral ha vetat intervencions dels processats per l’1 d’octubre i només s’ha autoritzat la pantomima de deixar que aquests acusats recullin la seva acta de diputats i senadors, com si els seus drets polítics es limitessin únicament a això... Tots aquests fets són una clara mostra que la repressió no s’atura ni s’aturarà. L’operació d’Estat, política, judicial, econòmica i mediàtica contra l’independentisme i contra Catalunya ha estat planejada i està sent executada de manera precisa i constant.

Les properes eleccions europees ens porten la confrontació, una vegada més, entre Puigdemont i Junqueras. Aquesta setmana, més d'un centenar de personalitats dels Països Catalans han impulsat un manifest de suport a la candidatura liderada pel president a l'exili, Carles Puigdemont. Paral•lelament, a les Illes Balears s’ha activat un altre manifest titulat “Crida per a un comitè de suport a Carles Puigdemont”.

“La gent n’està farta. Sigui com sigui, els traurem de les presons. Però necessitarem quelcom que pebrots, potser una mica de màgia” Aquesta frase pertany al llibre “A l’octubre tornarà la primavera” d’Amadeu Alemany.

En parlem de tot plegat amb els nostres convidats d’avui.

Som-hi. Comencem!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada