dijous, 2 de maig del 2019

Per què diumenge aniré a l'Assemblea General de l'ANC


Diumenge 5 de maig, l’ANC celebrarà la seva setena assemblea general. La cita és a Tarragona.

Molts potser pensareu que fa una mica de mandra sacrificar un matí de diumenge del mes de maig per assistir a una assemblea general. Amb la de coses que es poden fer en un matí assolellat de primavera! Al cap i a la fi, tampoc no és tan important si deixem d’anar-hi...

Contràriament al que alguns pugueu pensar, l’Assemblea General és molt més important del que us pot semblar a primera vista. Tenim un full de ruta a aprovar, amb algunes esmenes també de gran importància. Un full de ruta que serà el que marcarà la trajectòria de l’ANC durant els propers mesos. Podeu trobar la ponència del full de ruta aquí i les esmenes que s'hi presenten aquí.

Enguany, també tenim la possibilitat d’incidir en el funcionament intern de l’ANC. Un funcionament que afecta directament a l’actuació externa de l’Assemblea. Tenim a les mans poder canviar alguns dels articles dels Estatuts i del Reglament de Règim Intern que, per experiència personal, tal com estan ara, dificulten el bon desenvolupament del Secretariat Nacional i també de les diferents Comissions i del Comitè Permanent de l’ANC.

Us convido que feu un cop d’ull a totes les esmenes als Estatuts i al Reglament de Règim Intern que podeu trobar aquí. Més concretament, però, que llegiu detingudament el Bloc 3 amb les esmenes 29, 30, 31, 31 i 33. Repasseu bé la justificació que s’hi aporta per votar afirmativament a aquestes esmenes. Des de la meva visió, insisteixo, formada per la pròpia experiència a l’ANC des del 2010 fins al 2015 i de dos anys com a vicepresident, votaré aquestes esmenes afirmativament. Votaré per fer realitat aquestes esmenes perquè estic convençut que milloraran força el funcionament intern de l’Assemblea, tot evitant maniobres, moltes vegades partidistes, que acaben posant pals a les rodes i dificultant les decisions, i per tant les accions, de l’ANC.

No en dubteu. Dedicar un matí assolellat del mes de maig per assistir i participar en la setena Assemblea General de l’ANC, serà un matí molt ben aprofitat.

Ens veiem diumenge a Tarragona i... bona feina!  


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada